Koncuk: Öğretmenin Neyini Beğenmedin, Sendikasını Mı?

Koncuk: Öğretmenin Neyini Beğenmedin, Sendikasını Mı?

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk Artova İlçe Milli Eğitim Müdürüne tepki gösterdi. Tokat-Artova İlçe Milli Eğitim Müdürü'ne, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Basri Saymaz'ın müdür yardımcısı olarak görevlendirme almamasını attığı tweetlerle

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Tokat Artova Anadolu Lisesi müdürünün, müdür yardımcısı olarak okul öğretmenlerinden Basri Saymaz’ı teklif ettiği, buna rağmen Tokat-Artova İlçe Müdürü Nuri Aksoy’un bunu kabul etmediğini söyleyerek, “Okul müdürünce müdür yardımcısı olarak teklif edilen öğretmenin neyini beğenmedin? Sendikasını mı?” diye konuştu.

Koncuk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
 

“Tokat-Artova İlçe Müdürü Nuri Aksoy, okul müdürünce müdür yardımcısı olarak teklif edilen öğretmenin neyini beğenmedin? Sendikasını mı?

Tokat-Artova İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Aksoy, sen anlaşılan 15 Temmuz öncesine takılmış kalmışsın, hiç bir ders çıkarmamışsın.

Tokat-Artova İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Aksoy işini adam gibi yap, insanların sendikasına değil, liyakatine bak. Bu kafayı değiştir.

Tokat-Artova İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Aksoy, yönetmeliğe bak, müdür inhasından sonra teklifi İl Milli Eğitim Müdürlüğü yapar, onayı vali. Yetkini aşma!”

yazi-002.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum