Koncuk'tan Hükümete Çağrı: Bir An Önce Sözünüzü Tutun!

Koncuk'tan Hükümete Çağrı: Bir An Önce Sözünüzü Tutun!

Türkiye Kamu- Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk yeni kurulacak Hükümetten taleplerini açıkladı. İsmail Koncuk kişisel Twitter hesabı üzerinden 1 Kasım sonrası kurulacak olan yeni hükümetten memurların ve diğer kesimlerin taleplerini a

Türkiye Kamu- Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk yeni kurulacak Hükümetten taleplerini açıkladı. İsmail Koncuk kişisel Twitter hesabı üzerinden 1 Kasım sonrası kurulacak olan yeni hükümetten memurların ve diğer kesimlerin taleplerini açıkladı.

İsmail Koncuk; seçim sürecinde gündeme gelen ve acil çözüm bekleyen bazı konuları dile getirerek, kurulacak yeni hükümetten bu sorunların bir an evvel çözülmesini istedi. 

Koncuk, bu paylaşımlarıyla daha önce de çok defa gündeme getirilen Kamu'nun ve Kamu çalışanlarının sorunlarının çözümü noktasında takipçisi olacağının da işaretini verdi. 

İşte o uyarılar... 

“Seçim vaadi, internet bedava olacak, inşallah. Tüm öğretmenleri ve devlet memurlarını da kapsamasını istiyoruz. Zor olmasa gerek.

Asgari ücret 1300 TL olacak, 11 milyon emekliye yılda 1200 TL ikramiye verilecek. Ne zaman? İnşallah 2019 seçimine bırakmazlar.

1 milyonu bulan önlisans mezunu, on binlerce sağlıkçı, taşerona kadro, 4 C liye, üniversiteli işçiye kadro Biz unutmayacağız. Bunların takipçisiyiz. Umarım seçim vaadi olmaktan ibaret kalmaz.

İktidar genç işsizlere istihdam yaratacağını söyledi.430 bin İİBF’liyi görün.

Seçim öncesi MEB çok söz verdi, Şubatta 30 binden fazla öğretmen ataması, sınıf ve branş öğretmenlerinin aylık karşılığının 15 saat olması.

Yönetmelikte de yer alan, diplomaya dayalı alan değişikliğini yapmayanların da alanı değiştirilmeli. Keyfiyete hayır.

Performansı başaranların tekrar performans değerlendirmesine tabi tutulması haksızlığın dik alasıdır. Dava açabilirsiniz, yardımcı oluruz. 

Stajyerlik sınav sonuçları açıklandı. Durum nedir? Başarısız olan var mı? Başarısız olan varsa tekrar performans değerlendirmesine tabi olacak.” 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.