Kültür Ocağı Vakfı 25 yaşında

Kültür Ocağı Vakfı 25 yaşında

“Özlenen medeniyetin yeniden inşası için yola çıkan bir avuç derviş gönüllü gencin çabasıyla kurulan Kültür Ocağı Vakfı, 25. yılını bir şölenle kutluyor.”

TurkiyeEgitim.Com

KÜLTÜR OCAĞI VAKFI 25 YAŞINDA

“Özlenen medeniyetin yeniden inşası için yola çıkan bir avuç derviş gönüllü gencin çabasıyla kurulan Kültür Ocağı Vakfı,

25. yılını bir şölenle kutluyor.”

Merkeze insanı konumlandırarak, onu her yönden geliştirmeyi amaçlayan KOCAV, bugüne kadar eğitim, sosyal yardım ve faaliyetler, akademik çalışmalar gibi birçok etkinliğe imzasını atmıştır. Seminerler, konferans, panel ve sempozyumlar, burslar, imza günleri giyim ve iaşe yardımları, şehir içi ve dışı geziler, televizyon programları bu etkinliklerden sadece bir kaçıdır.

Kurulduğu 1987 yılından bu yana istikrarlı ve samimi bir şekilde çalışmalarını sürdüren KOCAV, 2 Aralık Pazar günü, Cemal Reşit Rey Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştireceği şölen ile Türkiye’nin dört bir yanındaki mensuplarını ve millet sevdalılarını KOCAV çatısı altında toplamayı amaçlıyor.

 

Türk kültürüne hizmet eden birçok değerli isme plaket takdiminin de yapılacağı gece, Motif Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisi ile renklenecek, Esat Kabaklı’nın müzik ziyafeti ile son bulacak.

Detaylı bilgi için İbrahim Biz

Tel : (0212) 519 99 70 – 71
Gsm: 0533 396 3093
 

TARİH:      2 Aralık 2012-Pazar 

SAAT:       18.00

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.