Mardin'de PKK saldırısı 4 polis şehit

Mardin'de PKK saldırısı 4 polis şehit

MARDİN yanan okul inşaatına müdahaleye giden polis aracının geçişi sırasında mayın patladı. 4 polis şehit oldu.

MARDİN Dargeçit'te yanan okul inşaatına müdahaleye giden polis aracının geçişi sırasında mayın patladı. 

 

Son dakika haberlerine göre, 4 polis şehit oldu.

 

 

HAKKARİ Şemdinli'de de dün sabah saatlerinde Tekeli Taburu üs bölgesine sızmaya çalışan bir grup teröristle asker arasında çatışma çıkmıştı. Çatışmada 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. 

Dün sabah saat 07.05’de Hakkâri-Şemdinli-Tekeli yolunda yol araması yapan güvenlik güçlerine bölücü terör örgütü mensubu bir grup tarafından uzun namlulu silahlar ile saldırıda bulunuldu. Askerlerin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada piyade er Batıkan Avcı şehit düştü. Şehit ateşi Erzurum’da duyuldu. Narman ilçesine bağlı Taşburun köyünde oturan ailesi acı haberle birlikte yasa boğuldu. Narman Kaymakamı Murat Eren, acılı aileye şehit haberini verdi.
batikan-avci-hakkari-şehit.jpg
Bekar olan şehit Batıkan Avcı için tören düzenlendi ve şehidin cenazesi Erzurum'da toprağa verildi.

 

“ŞEHİDİN SOSYAL MEDYADA SON PAYLAŞIMI”
Öte yandan Şemdinli’de şehit düşen Batıkan Avcı’nın facebook hesabında son paylaşımı yürek burktu. Avcı’nın son paylaşımı şöyle: “Zengin birisi ne asker olabilir ne de şehit.”

TSK KARŞILIK VERDİ : 20 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

 

ŞEMDİNLİ 'deki saldırının ardından TSK bölgeye iki F-16 uçağı gönderilirken, bölücü terör örgütüne ait doçka mevzileri imha edildi. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla taarruz helikopter kolu, insansız hava aracı ve takviye birliklerle operasyonlara devam edildiği bildirildi. Gelen son bilgilere göre 10'ar kişilik iki gruptan oluşan toplam 20 teröristin tamamının atılan bombalarla etkisiz hale getirildiği belirtildi.Yaşanan olay sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri'nin resmi sitesinde açıklama yapıldı. 

 

hakkaride-pkk-çatişmasi-şehit-haberleri-var.20150902110822.jpg

 

TSK'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

 

"Birliklerimiz derhal saldırıya karşılık vermiş, ancak çıkan çatışmada kahraman bir silah arkadaşımız şehit olmuş, kahraman iki silah arkadaşımız ise hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralılar, derhal helikopter ile hastaneye tahliye edilmişlerdir" denildi.

 

internethaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.