MEB Kurumlararası Nakil ve Atama Yazısı

MEB Kurumlararası Nakil ve Atama Yazısı

MEB, il Milli Eğitim Müdürlüklerine açıktan ve Kurumlar arası atama başvurularıyla ilgili yazı gönderdi. 2018 yılı Bütçe Kanunu ile Bakanlığımıza kullanım izni verilen kadrolara ilişkin olarak; kadro sınırlılığı nedeniyle kurumlar arası yer değişikliği...

MEB, İl Milli Eğitim Müdürlüklerine açıktan ve Kurumlar arası atama başvurularıyla ilgili yazı gönderdi.

2018 yılı Bütçe Kanunu ile Bakanlığımıza kullanım izni verilen kadrolara ilişkin olarak; kadro sınırlılığı nedeniyle kurumlar arası yer değişikliği ve yeniden (istifa sonrası) atama yoluyla personel atamalarının yapılması bu aşamada mümkün olamamaktadır.

Bu nedenle, eğitin-öğretim hizmetleri sınıfı dışında kalan personelin, yeniden atama (istifa sonrası) ve kurumlar arası naklen atamaya ilişkin İlinize gelen taleplerin, yem bir duyuru yapılana kadar Bakanlığımıza yönlendirilmemesi ve bu doğrultudaki taleplerin valiliğinizce cevaplandırılması gerekmektedir.

Ayrıca; atama yetkisi Bakanlığımıza ait olan personel hariç, diğer personelden kurumlar arası yer kurumlara atanmak isteyenlerin muvafakat işlemleri, İliniz personel ihtiyacı göz önünde bulundurulması kaydıyla valiliğiniz tasarrufundadır.

Hamza Aydoğdu

Bakan a.

Genel Müdürü

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.