MEB Şube Müdürleri 2020 Yer Değiştirme Kılavuzu

MEB Şube Müdürleri 2020 Yer Değiştirme Kılavuzu

MEB İl/İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürlerinin 2020 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzu Bakanlık Makamının ilgi (b) Onayı ile uygulamaya konulmuştur.

Milli Eğitim bakanlığı tarafından uygulamaya konulan MEB Şube Müdürlerinin 2020 Yılı Yer Değiştirme İşlemleri kılavuzu yayınlandı. İşte o yazı:

Bilindiği üzere, Bakanlığımızın taşra teşkilatına ait kadrolara, hizmet gerekleri ve personel planlaması esas alınarak yer değiştirme suretiyle yapılacak atamalarda uygulanacak usul ve esaslar ilgi (a) Yönetmelik ile belirlenmiştir.

İlgi (a) Yönetmeliğe göre İl/İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürlerinin 2020 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzu Bakanlık Makamının ilgi (b) Onayı ile uygulamaya konulmuştur.

İl/İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürlerinin yer değiştirme işlemlerine ilişkin hususlar bir örneği de ekte gönderilen Kılavuzda belirtilmiştir. Bu sürece ilişkin iş ve işlemler söz konusu Kılavuz çerçevesinde yürütülecektir.

Öte yandan Covid-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında, yer değiştirme işlemleri tamamlanan şube müdürlerinin ayrılma ve başlama işlemlerine ilişkin olarak gerek görülmesi halinde ayrıca bir açıklama yapılabilecektir.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Hamza AYDOĞDU

Bakan a. Genel Müdür

KILAVUZU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum