MEB Yönetici Atamada Tüm Münhal Kadrolar İlan Edilmeli

MEB Yönetici Atamada Tüm Münhal Kadrolar İlan Edilmeli

Bilindiği üzere, eğitim kurumlarına yönetici görevlendirme işlemleri 22-25 Ağustos 2017 tarihleri arasında tamamlanmış olup, ihtiyacı karşılanamayan eğitim kurumu yöneticiliklerine duyuru, başvuru ve görevlendirme işlemleri ise 5-15 Eylül 2017 tarihleri..

Bilindiği üzere, eğitim kurumlarına yönetici görevlendirme işlemleri 22-25 Ağustos 2017 tarihleri arasında tamamlanmış olup, ihtiyacı karşılanamayan eğitim kurumu yöneticiliklerine duyuru, başvuru ve görevlendirme işlemleri ise 5-15 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Ancak Kılavuz’un yayınlandığı tarihten bugüne kadar çeşitli sebeplerle bazı eğitim kurumlarının yönetici kadroları boşalmış olup, bu kadrolar münhal durumdadır.

Türk Eğitim Sen olarak Bakanlığa gönderdiğimiz yazıda, 2017 Yılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Kılavuzu’nun yayınlandığı tarihten sonra çeşitli sebeplerle boşalmış olan yönetici kadrolarının da duyuruya açılarak, yönetici adaylarına bu kadrolara başvuru hakkı verilmesi hususunda talepte bulunduk.

yonetici_atama.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.