MEB'den İstanbul'da 2 İlçe Milli Eğitim Müdürü Ataması!

MEB'den İstanbul'da 2 İlçe Milli Eğitim Müdürü Ataması!

İstanbul Şile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ÖZEN Ümraniye İlçe Müdürlüğüne , Şile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Ümraniye ilçe Milli Eğitim müdürlüğünde görev yapan Şube Müdürü Okan Ayhan getirildi..

İstanbul Şile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ÖZEN Ümraniye İlçe Müdürlüğüne , Şile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Ümraniye ilçe Milli Eğitim müdürlüğünde görev yapan Şube Müdürü Okan Ayhan getirildi..

Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn .Mustafa Özen'in Göreve Başlama Mesajı

14160510-img-3709.jpg

14 Ocak 2022 tarihi itibariyle Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Göreve başlarken ekip arkadaşlarıma, okul/kurum yöneticilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, personellerimize, velilerimize, tüm Ümraniyelilere saygı ve sevgilerimi sunarım. Bizlerden önce ilçemize ve ilçemizin kıymetli halkına, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet eden kıymetli yönetici ve eğitim çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Hepimiz eminiz ki geleceği yeniden inşa etmek ve toplumu şekillendirmek ancak eğitim uğrunda yapılacak özverili politikaların sağlıklı bir şekilde planlanması ve çocuklarımıza en uygun dille aktarılması ile mümkündür.

Yeni başlangıçlara doğru yol almak, hepimizin en anlamlı rüyası olmalıdır. Bu anlamda ülkemizin ekonomik ve teknolojik olarak ulusal ve uluslararası alanda kalkınmasında büyük rol oynayan eğitim-öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesi, esasen bir zorunluluk haline gelmiştir.

Bizler de Ümraniye İlçemizde okul/kurum yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle iş birliği içerisinde erdemli, sorumluluk sahibi, kendini tanıyan ve kendini ifade edebilen, geçmişine ve geleceğine sahip çıkan, bireyler olarak yetiştirme arzusunu gerçekleştirmek için çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Sayın Kaymakamımız, Sayın Belediye Başkanımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, velilerimiz ve diğer tüm paydaşlarımızla bir ekip ruhu içerisinde anlamlı, güzel işlere imza atacağımıza duyduğum inancı dile getirmek istiyorum. Görevimin hayırlara vesile olmasını dilerken saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Şile İlçe Milli Eğitim Müdürü Okan Ayhan'ın Göreve Başlama Mesajı

14163906-whatsapp-image-2022-01-14-at-15-38-42.jpg

14.01.2022 tarihi itibariyle Şile İlçe Millî Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. İstanbul'umuzun nadide ilçelerinden biri olan Şile'de görev yapacak olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşamaktayım. Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünde paydaşlarımızla birlikte güzel işlere imza attık. Öğrencilerimiz için anlamlı projelerde yer almak bizlere nasip oldu. Şile'de kaldığımız yerden devam ederek bu güzel ilçemiz için çalışmalara hemen başlayacağız.

İlçemizde benden önce önemli işlere imza atan tüm yöneticilerimize okul-kurum müdürlerimize, öğretmenlerimize, velilerimize teşekkür ediyorum. İş birliği içerisinde bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız. Şile ilçemizin eğitimine, geleceğimizin en önemli unsuru olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi gelecek hazırlamak adına bizleri bu göreve layık görenlere şükranlarımı arz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle okul yöneticilerime, öğretmenlerime, veli ve öğrencilerimize saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Görevimin hayırlara vesile olmasını dilerim.

Okan AYHAN

Şile İlçe Millî Eğitim Müdürü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.