Meclis'te kavga çıktı: 4 vekil yaralı

Meclis'te kavga çıktı: 4 vekil yaralı

İç güvenlik görüşmeleri sırasında Meclis kürsüsünün işgal edilmesi nedeniyle Ak Partili vekiller ile HDP ve CHP'li vekiller arasında kavga çıktı. Kavga sonrası 4 vekil yaralandı

TBMM Genel Kurulu'nda kapalı oturumda, AK Partili milletvekilleri ile muhalefet milletvekilleri arasındaki tartışma çıktı. Tartışma sonrası çıkan kavgada 4 milletvekili yaralandı.

Ak Parti Milletvekili Gökcen Özdogan Enç twitter üzerinden yaptığı açıklamada HDP Milletvekili Sebahat Tuncel ve bazı milletvekillerinin kürsüyü işgal ettiğini, kürsünün işgali nedeniyle Meclisin çalışamaz hale getirildiğini bu nedenle kavganın çıktığını belirtti.

Olayda, CHP İstanbul Milletvekilleri Aykut Erdoğdu, Mahmut Tanal, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, HDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz'ın yaralandığı belirtildi.

CHP'li vekiller Çam, Aydoğdu ve Eryılmaz yaşanan olayın ardından Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne gitti.

'İç Güvenlik Paketi'nde 8 tartışma
 
Meclis Genel Kurulu daha önce görüşmeleri iki defa ertelenen İç Güvenlik Paketini görüşmek üzere toplanırken,"görüşmeleri kilitleyeceğini" ilan eden muhalefet partileri ile Ak parti arasında taktik savaşları başladı. Genel Kurul'da dört siyasi parti de görüşme önergesi verdi. Muhalefet paketin görüşülmesini uzatmak için uğraşırken

Habere göre son kapalı oturumda vekiller arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. AK Partili vekiller ile muhalif vekiler arasındaki kavgada HDP'den Ertuğrul Kürkçü ile CHP'den Musa Çam, Aykut Erdoğdu, ve Mahmut Tanal'ın yaralandığını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.