Merakla beklenen soruları cevapladı: Ek ders, terfi ve atama takvimi...

Merakla beklenen soruları cevapladı: Ek ders, terfi ve atama takvimi...

Milli Eğitim Bakanlığı personel müdürü Bülent çiftçiden yeni açıklamalar geldi. Milli Eğitim Bakanlığı personel müdürü Bülent çiftçi öğretmenlerin merak ettiği konuları açıkladı.

Yaptığı açıklamalarda öğretmenlere ek ders ücretleri, atanma ve görevde yükselme konularına değindi.

Milli Eğitim Bakanlığı personel Genel Müdürü Bülent Çiftçi öğretmenlere yapılan seminere katıldı. Kasım ara tatili olması sebebiyle öğretmenlere yapılan eğitim seminerine Bakan Çiftçi video konferans ile katılarak öğretmenlerin sorularını cevapladı.

Atama takvimi açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı personel Genel müdürü Bülent Çiftçi “Öğretmen atama ve yer değiştirme süreçlerini daha etkin ve verimli hale getirmek için her sene başında o yıl gerçekleştireceğimiz tüm atama takvimlerini ilan etmeyi planlıyoruz” dedi.

Öğretmenlere verilen ek ders ücreti

Milli Eğitim Bakanlığı personel Genel müdürü Bülent Çiftçi öğretmenlere verilen ek ders ücreti hakkında şu açıklamalarda bulundu. “Ek derslerin dağıtılması ve hesaplanmasıyla ilgili bir modül çalışmamız devam etmektedir. Pilot uygulama çalışmasını bitirdikten sonra bu modülü kullanıma açacağız” dedi

Kademe ve terfi

Milli Eğitim Bakanlığı personel Genel Müdürü Bülent Çiftçi merak edilen soruları cevaplamaya devam etti kademe ve terfi hakkında açıklama yaptı. Tüm personelimizin kademe ve derece terfilerine yönelik hazırladığımız modülü yakın zamanda hizmete almayı planlıyoruz. Bu sayede terfi zamanı gelen personelimizin bu işlemlerini sistemli ve hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz.

Görevde yükselme

Milli Eğitim Bakanlığı personel müdürü Bülent Çiftçi “Önümüzdeki dönemde unvan değişikliği ve görevde yükselme sınavları için de düzenli bir takvim oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.