MHP seçim beyannamesi bomba seçim vaadi

MHP seçim beyannamesi bomba seçim vaadi

MHP seçim beyannamesini Genel Başkan Devlet Bahçeli açıklıyor. MHP'nin kilit vaadi ise her ailenin en az bir ferdine iş imkanı. İşte MHP seçim beyannamesinin tüm ayrıntıları...

İŞTE EN ÇOK ÖNE ÇIKAN VAATLER

MHP seçim beyannamesinden en çok öne çıkan vaatler ise 'her ailenin en az bir ferdine iş imkanı sağlanacağı, mazotun 1 lira 75 kurş yapılması, üniversite sınavının kaldırılması, emeklilere yılda iki defa 1400 TL emekli destek ödeneği verilmesi, evlenecek gençlere 10 bin TL faizsiz kredi, evi olmayan ailelere aylık 250 TL kira yardımı' gibi konular oldu.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından çarpıcı satırlar:

"Ülküdaşlarım hoş geldiniz. Bu ülkenin geleceği için çalışmalıyız. Geçmiş geleceği gözyaşları ile sular. MHP aziz milletimize oy ver çağrısı yapmaktadır.

25. dönem sonuçlarını kabullenemeyen, kaçak saray ve uşakları bir kez daha seçim kartını masaya koymuşlardır. Demokrasi düşmanlarının, milliyet karşıtlarının oyunlarını bozmak için yeni bir imkan önümüzdedir. Seçimler için geri sayım başlamıştır. Başarmak için sabırsızız, kendimize güveniyoruz. MHP'nin iktidarından başka bir seçenek yok. Seçim beyannamemizi özet halinde taktim edeyim.

Geçtiğimiz günlerde, Hac ibadetlerini yaparken hayatlarını kaybeden din kardeşlerimize, kurban bayramı süresince meydana gelen kazalarda, vatan millet yolunda mücade eeden şehadet şerbeti için kahraman evlatlarımıza aziz şehitlerimize de rahmet diliyorum. Hepsinin ruhu şad olsun.

"BOZGUN AHMET YÖN VEREMEYECEKTİR"

Son 13 yıl israf edilmiş görülebilir, ancak geleceğin yol haritasını belirlemek elimizdedir. Bunun yolu ülkeye hizmet etmektedir. Huzurlarınızda haykırıyorum, Türkiye'nin geleceğinde AKP denen çıkar ve soygun ittifakı yoktur. Türkiye'nin geleceğine bozgun Ahmet yön veremeyecektir. Şimdi Davutoğlu ve Erdoğan mililikten bahsediyor, tıpkı iblisin sevaptan bahsetmesi gibi.

"ERDOĞAN SIKIŞTI MI HEMEN MİLLİLİĞİ HATIRLAMAKTADIR"

Erdoğan sıkıştı mı hemen milliliği hatırlamaktadır. Sanıyorlar ki milli demekle milli olunur. Millilik ayakkabı kutularına, para kasalarının, ahlakını rehin bırakmışların harcı değildir.

Erdoğan'ın niyeti MHP'den oy aşırmaktır. Türklüğün yaşayan 2 düşmanı, bölücülüğün 2 elebaşı MHP'yi alet ederek sinsi bir siyasi faaliyet yönetmektedir. Düne kadar her türlü milliyetçiliği ayaklarımın altına alıyorum diyen bu Erdoğan değil miydi?

"TERÖRİSTLERİ ALKIŞLADILAR"

Devlete baş kaldırmış teröristleri alkışladılar. Özürler dilediler. Bunların yatacağı yer, sığınağı delik yoktur. Bunların milli vicdan da affı mümkün değildir.

"BİZ OLMASAYDIK TÜRKİYE'NİN FİŞİNİ ÇEKMİŞLERDİ"

Bugün millilik diyenler dün milliyetçilere en ağır küfürlerle saldırıyorlardı. Millilik maskesi takanlar milliyetçileri tezgah kuruyorlardır. Irkçı, kafatasçı dediler aldırmadık, faşist dediler oralı olmadık. Kandan beslenen, Fatiha bilmeyenler diye suçlandık sabır gösterdik.
Erdoğan'ın MHP düşmanlığı boşuna değildir, Davutoğlu'nun MHP alerjisi tesadüf görülmemelidir. Biz olmasaydık AKP-PKK Türkiye'nin fişini çoktan çekmişlerdi. Biz olmasaydık Oslo'da, İmralı'da verilen sözler gerçekleşecek Türkiye'nin kaydı düşecekti.

"TÜRKİYE'NİN BAŞINA MUSALLAT OLDULAR"

Aramıza nifak sokmaya çalıştılar. Bunu gördünüz. Üzerimize geldiler. Dün başaramadılar, gelecekte de başaramayacaklar. Devamlı suretle kılık değiştiren iktidarda kalmak uğruna her çirkinliğe tamam diyecek kadro Türkiye'nin başına musallat olmuştur.

"HARAM ZİRVEDE, HELAL DİPTEDİR"

13 yıldır rüşvetçiler hükümettedir. Haram zirvede helal diptedir. Türkiye alan ve zemin kaybetmektedir. Türkiye Cumhuriyeti kendine özgü fetret devri yaşamaktadır. Çözüm süreci ile silahların susacağını, kanın duracağını söyleyen yalancılar bugünlerde yüzünü saklamaktadır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.