MHP'li Koray Aydın: "Ben Tuğrul Bey'in Yerinde Olmak İstemezdim"

MHP'li Koray Aydın: "Ben Tuğrul Bey'in Yerinde Olmak İstemezdim"

Samanyolu Haber TV canlı yayında konuşan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, partisinden istifa edip AKP'ye geçen Tuğrul Türkeş ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Koray Aydın, "MHP babamın partisi beni atamazlar" dedikten kısa bir süre sonra AKP'den aday olan Tuğrul Türkeş'le ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Aydın, "Ben Tuğrul Bey'in yerinde olmak istemezdim" dedi.

AKP'nin insanları ayak oyunlarıyla dönüştürdüğünü belirten Koray Aydın, "Ya bu AKP nasıl bir mekanizmadır insanları böyle vaatlerle çeşitli ayak oyunlarıyla dönüştürüyor. Onları limon gibi sıkıp bir kenara atıp onları bütün değerlerle birlikte öğütüyorlar." ifadelerine yer verdi.

İşte Koray Aydın'ın O Açıklamaları...

" Nasıl Haberin Yok?"

"Aslında şöyle söyleyeyim ben Tuğrul Bey'in yerinde olmak istemezdim yani. Bir televizyon kanalına bağlanıyor ‘haberim yok’ diyor. Yav nasıl haberin yok? 2 gün önce istifanı vermişsin, ön hazırlığını yapmışsın, dün AKP Genel Merkezi’ne gitmişsin, Ahmet Davutoğlu ile görüşmüşsün, bugün bütün internet sitelerinde aday olduğunu yazıyor, söylüyor. Kendisi televizyonlara bağlanıyor ‘bugüne kadar kimse bana teklifte bulunmadı’ diyor. Ben şöyle bakıyorum olaya; keşke o da böyle bir şey yapmamış olsaydı. 

" AKP Siyaseti Yozlaştırdı"

AKP'nin yaptığı çirkinlikleri konuşmak lazım aslında. AKP siyaseti yozlaştırdı. Hedefe varmak için her yolu mübah sayıyor. Dolayısıyla insanları rencide edecek her türlü tutum ve davranışlar sergilemesi için bir altyapı hazırlıyor. Bence onları yok ediyor bir değirmen gibi öğütüyor. Ortada değer falan kalmadı. Şimdi biz çocukları ne diye izah edeceğiz bu siyasetteki gelgitleri. 

"O Kadar İnsan Dönüştürüldü"

O kadar dönüştürdüğü insan var ki. Şimdi bakıyorum sayın Numan Kurtulmuş, Karun olmakla suçladı. Şimdi geldi dönüştürdüler. Partide bir görevi var. Yine bir arkadaşımız Demokrat Parti'de genel başkanlık (Süleyman Soylu) yapıyordu dönüştürdüler. Geldi şimdi onların savunuculuğunu yapıyor. En son dönüştürülen biri var o da CHP’den istifa eden benim de çok kıymet verdiğim değer verdiğim bir insandı sayın İhsan Özkes. Yani ondaki değişimi anlamak da zorluk çekiyorum. 

"AKP Dönüştürdüğü İnsanları Limon Gibi Sıkıp Atıyor"

Ben şimdi şöyle bakıyorum olaya; ülkenin ne hale geldi noktasında üzülüyorum kişilerle şahıslarla ilgili değil. Hem Tuğrul Bey olayı hem de sayın İhsan Özkes olayı. Ya bu AKP nasıl bir mekanizmadır insanları böyle vaatlerle çeşitli ayak oyunlarıyla dönüştürüyor. Onları limon gibi sıkıp bir kenara atıp onları bütün değerlerle birlikte öğütüyorlar. Şimdi İslami gelenekten geldiğini söyleyen bir siyasi parti herkesin kafasında soru işaretleri yaratan bu ilişkileri insanlar kafalarında sorgulayıp ‘bu AKP nasıl bir parti?’ sorusunun sormaları lazım.

"Ne Oldu Babasının Partisine?"

AKP’ye teşekkür ediyoruz. Bugün bu aday listelerini yaparken Tuğrul bey'e listelerinde yer verdiler. Böylece oynadıkları oyun, tiyatro sona erdi. Baştan beri tiyatro olarak görüyordum. Bunun tiyatro olduğunu ben ilk defa söylüyorum. 

Babasının partisine ne oldu? Bastı istifayı gitti. Ne uğruna yapıldığını insanlar sorguluyorlar. Bu sorgulamayı kimse önleyemez."

aktifhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum