MTSK Uygulama Sınavı Görevlendirmeleri Nasıl Yapılacak?

MTSK Uygulama Sınavı Görevlendirmeleri Nasıl Yapılacak?

Direksiyon sınavı görevleri artık MEBBİS üzerinden veriliyor. Sınavda görev almak isteyenler istedikleri gün seçimini mebbis üzerinden seçerek kaydederler.

Sınav olan haftanın Perşembe günü sistem görev isteyenleri puan sıralamasına ve sertifika türlerine göre yerleştirir. Sistem Perşembe günü gerekli görevli sayısı kadar da yedek görevli görevlendirir.

Perşembe günü görevler mebbis üzerinden saat 23:59 a kadar onaylanır. Onaylanmayan görevler Cuma günü sistem tarafından otomatikman reddedilir. 

Görevini onaylamayanların görev istekleri sistem tarafından pasife çekilir. Görev isteği pasife çekilen görevliler mebbis üzerinden görev isteklerini tekrar aktif etmelidir. Görevi onaylayan asil görevliler görev kartını mebbis ten çıkartarak göreve giderler. 

Görevi onaylayan yedek görevliler ise Cuma günü asil görevli olarak atanmadıkları takdirde göreve gitmeyecektir. Yedek görevlilerden asil olarak atananlar görev kartını çıkartıp göreve giderler. Yedekten asil olarak görevlendirme yedek görevlilerden görevi onaylayanların puan sıralamasına göre asil görevlilerin görevi onaylamadıklarında yapılmaktadır. 

Görev tebliği Perşembe günü mebbis üzerinden kontrol edilmelidir. 2018 yılından itibaren direksiyon eğitimi dersi uygulama ve değerlendirme sınavları tablet üzerinden yapılmaya başlanmıştır.  Bu uygulama geliştirilerek devam etmekte olup 01.01.2019 tarihinden itibaren ise bu sınavlarda görev alan personel, merkezi görevlendirme usulü ile görevlendirilecektir. 

MTSK Direksiyon Uygulama Sınavında Görev almak isteyenlerin 96/120 saatlik hizmetiçi eğitimi ve 12 saatlik direksiyon uygulama eğitimi almaları ve ilçenin bu belgeleri özel MTSK modülüne işlemesi gerekmektedir. Özel MTSK modülüne işlenmeyenler için Görev İsteme Ekranı pasif olacaktır.

KILAVUZ

iPhone sahiplerine kötü haber: Apple bu modellerin fişini çekiyor

iPhone sahiplerine kötü haber: Apple bu modellerin fişini çekiyor

BİM 08 Şubat ürünleri! Bu haftanın öne çıkan fırsatları

BİM 08 Şubat ürünleri! Bu haftanın öne çıkan fırsatları

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.