Müdür ve eşinden, Müdür yardımcısına şikayet dayağı

Müdür ve eşinden, Müdür yardımcısına şikayet dayağı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde bulunan lisede, müdür yardımcısı A. K. , İdari usulsüzlük yaptıklarını iddia ederek müdür ile eşi olan müdür yardımcısını şikayet ettiği gerekçesiyle saldırıya uğradı. A. K. , bu kez de polise giderek şikayetçi oldu.

Merzifon Şehit Ahmet Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde müdür yardımcısı olan A. K., bir süre önce okul müdürü S. B. ile müdür yardımcısı olan ve aynı zamanda Eğitim Bir-Sen ilçe temsilcisi eşi M. B. hakkında idari usulsüzlük ve mobbing yaptıkları gerekçesiyle ilçe milli eğitim müdürlüğüne şikayette bulundu.

Yapılan incelemenin ardından soruşturmadan bir sonuç çıkmayınca A.K., bu kez soruşturmayı yapan müfettişler ile B. çifti hakkında CİMER'e şikayet etti. Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

OKULDA DARP EDİLDİ

9 Eylül günü okulda öğleden sonra yaşanan olayda ise, İddialara göre M. B. koridorda A. K.'yı görünce küfür ve hakaret etti. Ardından da eşi olan müdüre S. B.'nin odasında Kaplan'a saldırdı. A. K.  koridora kaçarak kurtulurken, kavgayı araya giren diğer öğretmenler ayırdı.

Kendisi de Eğitim Bir-Sen'e üye olan Müdür Yardımcısı A. K., polis merkezine giderek kendisine saldıran M. B. 'den şikayetçi oldu.

İSMAİL AKDUMAN - Sözcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.