O İlde de Milli Eğitim Boykot Başlattı

O İlde de Milli Eğitim Boykot Başlattı

İsrail ve Gazze arasında süren savaşta birçok insanın yaşlı, çocuk, kadın demeden öldürülmesi, hatta katledilmesine karşı Türkiye’de boykot çabaları devam ediyor.

İsrail’in Gazze’ye olan saldırılarında haksızca öldürülen onlarca insanın çocuk, kadın, yaşlı demeden öldürülmesi tüm dünyayı ayağa kaldırıyor. Bu duruma kayıtsız kalamayan Türk milleti de boykot ile İsrail’i kınamaya devam ediyor. Tüm Türkiye’de çığ gibi katlanarak büyüyen boykot çalışmalarına teker teker İl Milli Eğitim müdürlükleri bunlarla beraberde okullar dahil oluyor. İşte yeni bir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden tüm okullarda boykot kararı! İşte tüm detaylar...

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden boykot kararı!

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl içerisindeki tüm okullarda İsrail malı satışlarının yapılmaması ile boykota katıldıklarını belirtti.

Sosyal Medya hesabı üzerinden açıklama yaparak boykotu ilan eden Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü açıklamalarında;

"İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı tüm okul ve kurumlarımızda boykot edilen ürünler satın alınmayacak ve satılmayacaktır. Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Filistin’de yaşanan zulme karşı boykot çağrısına destek veriyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.