Öğretmene şiddet konusu Meclis'te görüşülecek

Öğretmene şiddet konusu Meclis'te görüşülecek

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Mhp Grup Başkanvekili Erkan Akçay'ı ziyaret etti ve 24 Kasım İkramiyesi ve öğretmene şiddet konuları TBMM'ye taşındı.

Eğitim sen genel başkanı Talip Ceylan MHP grup başkanvekili Erkan Akçay'ı ziyaret etti. Konuşulanlar arasında öğretmenine şiddet konusu ve 24 Kasım ikramiyesi de gündemdeydi. MHP grup başkan vekili Erkan Akçay konunun meclise taşındığını söyledi.

Eğitim sen genel başkanı Talip Ceylan şu ifadeleri kullandı:

''MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Sayın Erkan Akçay’ı ziyaret ederek, 24 Kasım İkramiyesi ve eğitim çalışanlarına şiddeti önlemeye dönük hazırlamış olduğumuz kanun tekliflerini sunduk. Yakın alakası için Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Öğretmene ve genelde kamu görevini yürüten çalışanlara yönelik saldırılar bu toplumun ayıbıdır. Özellikle son zamanlarda artış gösteren şiddet hadiselerinin önüne geçebilmek için, önleyici tedbirleri ve caydırıcı müeyyideleri getiren yasal bir düzenleme kaçınılmazdır. Öte yandan, meslektaşlarımızın yaşadığı ekonomik sorunlara bir nebze olsun çözüm bulmak ve takdir etmek anlamında da 24 Kasım İkramiyesi verilmesi çok anlamlı olacaktır. TBMM’deki tüm milletvekillerimizin, bu son derece makul olan her iki beklentimize de kayıtsız kalmayacağına inanıyoruz.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.