Öğretmene Yıpranma Payı İçin Yasa Tasarısı - Talip Geylan Açıkladı!

Öğretmene Yıpranma Payı İçin Yasa Tasarısı - Talip Geylan Açıkladı!

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, TBMM Milli Eğitim Komisyonu ve MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ’ın öğretmenlere her 360 güne 90 gün yıpranma payı verilmesi için TBMM Başkanlığına verdiği önerge dolayısıyla bir teşekkür mesajı yayınladı.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, TBMM Milli Eğitim Komisyonu ve MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ’ın öğretmenlere her 360 güne 90 gün yıpranma payı verilmesi için TBMM Başkanlığına verdiği önerge dolayısıyla bir teşekkür mesajı yayınladı. Geylan, “Milletvekilimize teşekkür ediyor, tasarının bir an önce yasalaşması için tüm partilerin destek vermesini bekliyoruz.” dedi.

Genel Başkan Talip Geylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“TBMM Milli Eğitim Komisyonu üyesi ve MHP Iğdır Milletvekili Sayın Yaşar Karadağ, 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’nda değişiklik yapılarak, öğretmenlerimize her 360 güne 90 gün yıpranma payı verilmesi için TBMM Başkanlığı’na kanun önergesi verdi.

Sayın Milletvekilimize teşekkür ediyor, tasarının bir an önce yasalaşması için tüm partilerin destek vermesini bekliyoruz.”

101-014.jpg102-010.jpg103-005.jpg104-004.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum