Okul Öncesi Öğretmenlerine Değerler Eğitimi Anketi

Okul Öncesi Öğretmenlerine Değerler Eğitimi Anketi

"Okul Öncesi Öğretmenlerinin Değerler Eğitimine İlişkin Görüş ve Uygulamalarının Değerlendirilmesi Anketi" ilgi yazısına istinaden bildirilmiştir

MEB'den "Okul Öncesi Öğretmenlerinin Değerler Eğitimine İlişkin Görüş ve Uygulamalarının Değerlendirilmesi Anketi" konulu yazı:

Genel Müdürlüğümüzde görev yapan Milli Eğitim Uzman Yardımcısı Mehriban Yıldız’ ın milli eğitim uzmanlık tezi için "Okul Öncesi Öğretmenlerinin Değerler Eğitimine İlişkin Görüş ve Uygulamalarının Değerlendirilmesi Anketi" ilgi yazısına istinaden bildirilmiştir. Söz konusu anket, 30.05.2016 tarihine kadar erişime açık olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı anket Modülünde (anket.meb.gov.tr) yayımlanmıştır. Araştırmanın tamamlanabilmesi için söz konusu anketin, ilinizdeki anasınıflarında ve bağımsız anaokullarında görev yapan okul öncesi öğretmenleri tarafından belirtilen internet adresi üzerinden MEBBİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılarak cevaplandırılması gerekmektedir. Ayrıca bazı okullardan gelen talepler doğrultusunda ana sınıflarında derse girip ve aynı zamanda idari görevi olan okul öncesi öğretmenlerinin de anketi cevaplayabilmesi için mevcut bulunan kısıtlama kaldırılmıştır.

Söz konusu araştırmanın tamamlanabilmesi için ilinizdeki anasınıflarında ve anaokullarında görev yapan okul öncesi öğretmenlerine tekrar duyurularak, anketi cevaplayamayan öğretmenlerimiz tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Anket Modülü {anket.meb.gov.tr) üzerinden cevaplanmasınm sağlanması hususunda gereğini rica ederim.

Turgut BAĞRIAÇIK

Bakan a.

Daire Başkanı

17052016-05528780-(copy).jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.