PKK ile Kürt kardeşlerimizi eşitlemek cinayettir

PKK ile Kürt kardeşlerimizi eşitlemek cinayettir

Devlet Bahçeli, PKK ile Kürt vatandaşları eşit görmenin bir cinayet olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki MHP Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Kamerlar karşısına geçen MHP Lideri, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, terör örgütü PKK ile Kürt vatandaşların aynı kefeye konulmasının bir cinayet olduğunu söyledi.

"PKK İLE KÜRTLERİ AYNI GÖRMEK CİNAYETTİR"

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;

"Kürt kökenli kardeşlerimiz milletimizin kopmaz yeri dolmaz ayrılmaz unsurlarıdır. PKK ile onları aynı görmek tam bir cinayettir. Bu tuzağa hiçbir dava arkadaşımız düşmeyecektir. Kimseye kökeni mezhebi üzerinden yaklaşmadık, yaklaşmayız. Eğreti kahramanlıklara yüzümüz tamamiyle dönüktür. Algı operasyonları bizim ne kardeşliğimizi bozabilecek ne de milli birliğin surlarında delik açabilecektir."

Hükümeti sert sözlerle eleştiren Bahçeli, ''AKP sayesinde Türkiye çakılmayla son bulacak keskin bir inişe geçmiştir. AKP ile PKK arasında bir fark kalmamıştır'' dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

''PKK'nın 10 maddesini bizim 4 ilkemize tercih eden siyasi şarlatanların millete yalan söylemesi tutmayacaktır. AKP ile PKK arasında bir fark kalmamıştır. AKP'nin yörüngesi kaymış sahtekarlıkları tüm boyutlarıyla yüze çıkmıştır.

''PANDORANIN KUTUSU AÇILMIŞ, İÇİNDEN...''

Ülkemiz çok cepheli körüklenen fitne ateşinin kıskacındadır. Bugün yaşadıklarımız son 13 yılın bakiyesidir. Pandoranın kutusu açılmış içinden cüsse ve cüret kazanmış ihanet çıkmıştır. 20 Temmuz'dan bu yana 127 şehidimiz kanı AKP'nin alnına yapışmıştır.

''ÜLKEMİZ MEÇHULE SÜRÜKLENMEKTEDİR''

AKP sayesinde Türkiye çakılmayla son bulacak keskin bir inişe geçmiştir. Ülkemiz meçhule sürüklenmektedir. Milletimizin direnç noktaları AKP tarafından küfür yağmuruna tutulmuştur.

''AKP LEJYONERLERİ NEREDESİNİZ?''

Erdoğan bir ara 'MHP'nin hiçbir kaygısı gerçekçi değildir' diyordu. Tek arzumuzun şehitlerin gelmesi olduğunu ileri sürüyordu. Dökülen kanların azmettiricisi hangi alçaklardır? 'PKK ile görüşen arkadaşı ben gönderdim sıkıntısı olan bana söylesin' diyen Erdoğan nasıl temize çıkacaktır? Öcalan Türkiye'nin önünü açıyor diye AKP lejyonerleri neredesiniz?

''TÜRK MİLLETİ ALDATILDI''

Türk milleti aldatıldı terörün kanlı ellerine resmen delilli bir şekilde bırakıldı. Biz geliyorum diyen bu gelişmeleri çok önceden okuduk. Şahsım PKK'nın sözde barış sürecinde güçleneceğini söylerken Erdoğan bize iftira atıyordu.

''KAYBEDEN SADECE AKP DEĞİL, TÜRKİYE'DİR''

Kaybeden sadece AKP değil, Türkiye'dir. Kaybeden Türk milletidir. Türkiye'ye çevrilen silahların hepsinde AKP'nin izni ve parmağı vardır. Bu silahları kim ya da kimler vermektedir? Hangi ülkeler sıra sıra Türkiye'ye düşmanlık kuyruğuna girmişlerdir? Türkiye nasıl bir darboğazdadır?

''HİÇBİR DEVLET ADAMININ PARDON DEME LÜKSÜ YOK''

İsrail'e tepki için BM'yi arayan ama kendi ülkesini terör zulmüne bırakan Erdoğan bunların farkında mıdır? Hiçbir devlet adamının kandırmışlar pardon deme lüksü yok.

''KÜRT- TÜRK ÇATIŞMASI İÇİN ZEMİN KOLLAYAN MİHRAKLAR YİNE DEVREDE''

Bazı illerde kaygı verici cepheleşmeler olmaktadır. Kürt-Türk çatışması için zemin kollayan mihraklar yine devrededir. Kardeş kavgası çıkarmak için el ovuşturan insan müsvetteleri çakma ocaklar sokakları hareketlendirmek için kavga tetitkciliği yapmaktadır. Karaman Ermenek İzmir Bergama Kırşehir Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok il ve ilçemizde kaygı verici gelişmeler gözlemlenmektedir.

''BOZKURT İŞARETİ YAPIP GAZETELERİ TAŞ YAĞMURUNA TUTANLARIN BİZİMLE BAĞLANTISI YOK''

Bozkurt işareti yapıp gazeteleri taş yağmuruna tutanların bizimle bağ ve bağlantısı kesinlikle yoktur. Hiç kimseye anasının diline göre muamele etmedik etmeyiz. Sahte çığırtkanlıklara yüzümüz tamamıyla dönüktür.

''TÜRKİYE BİZİMDİR, HERKES TÜRKİYE'DİR''

Anlık kızgınlıkların ölümcül sonuçları olur. Bizim kimseden korkumuz yoktur. Türkiye bizimdir, herkes Türkiye'dir.

''SURUÇ KATLİAMININ ESRAR PERDESİ HALA ÇÖZÜLEMEDİ''

Suruç katliamının esrar perdesi hala çözülememiştir. Topluma söyleyecek bir şeyi olmayanlar sadece şiddet, vandallık üreteceklerdir.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.