PKK'dan roketli saldırı: 9 yaşındaki çocuk öldü

PKK'dan roketli saldırı: 9 yaşındaki çocuk öldü

Diyarbakır'da PKK'lıların polise yönelik düzenlediği roketatarlı saldırıda 9 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetti.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Bismil İlçesi'nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen çatışmalarla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada, Bismil'de bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan roketatarlı saldırı sonucunda bir kız çocuğunun hayatını kaybettiği ve 5 kişinin yaralandığı kaydedildi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada şöyle:

"27.09.2015 günü saat 18.00 sıralarında bölücü terör örgütü mensuplarının yol kapama eylemlerine müdahale amacıyla görevlendirilen Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait zırhlı kobra araca yönelik yapılan roketatarlı saldırının Dumlupınar Mahallesi Memozin Bulvarı üzerindeki sivil vatandaşların oturduğu üç katlı bir evin orta katına isabet etmesi üzerine 2006 doğmulu bir kız çocuğu hayatını kaybetti ve 5 şahıs yaralandı. Yaralanan şahıslar sağlık ekiplerince ilimizdeki hastanelere sevk edildi. Konu ile ilgili tahkikata devam edilmekte olup bölücü terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalara devam edilecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.