Sandık Kurulu Görevli Ücretleri Seçim Paraları Ne Zaman Yatacak YSK 2015

Sandık Kurulu Görevli Ücretleri Seçim Paraları Ne Zaman Yatacak YSK 2015

Sandık Kurulu Görevli Ücretleri Seçim Paraları Ne Zaman Yatacak YSK 2015 Yüksek Seçim Kurulu Sandık Kurulu Üyeleri ve Başkanı Seçim Ücretleri Ne Zaman Nereye Yatacak Kimler Ücretleri Alabilecek

7 Haziran 2015 Milletvekili genel seçiminde görevli olanların ücretleri ne zaman yatacak. Bu ücretlerden kimler faydalanacak.

Sandık Kurulu görevlileri seçim ücretleri nereye yatacak. Sandık Kurulu Başkanı, Memur Üye ve Siyasi Parti Temsilcileri için ödenen seçim ücretleri İl bazında işlemler Maliye Bakanlığı Teşkilatı tarafından tamamlanmış ve yatırılmak üzere işlemler yapılmıştır.

Yapılan hesaplamalar ve işlemler neticesinde seçim ücretleri Postane Müdürlüklerine gönderilmiştir. PTT Seçim ücretleri için 10 günlük bekleme süresi bulunmaktadır.

Sandık Kurulu görevlileri için gönderilen seçim ücretlerinin 15 Temmuz 2015 tarihinde Postane Müdürlüklerinden T.C. kimlik numarası ile çekilebilecektir.

Sandık Kurulu görevlileri seçim ücretleri ne kadar: Kurs verilen sandık kurulu başkanlarına: 219 TL. Devlet memuru olan ve eğitim verilen üyeye: 128 TL. Siyasi parti üyelerine: 64 TL ödenecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.