Şuana kadar seçim için istifa edenler

Şuana kadar seçim için istifa edenler

Eski İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı'ndan istifa etti. Öztürk'ün 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den milletvekili adayı olacağı öğrenildi.

İlaç ve Eczacılıkta çalışan Dr. Baş istifa etti

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunda olarak görev yapan Dr. Mehmet Baş AK Partiden Mardin Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Emniyet müdürü istifa etti

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünde Kriminalistik Uzmanı-Emniyet Müdürü olarak görev yapan Dr. Bekir Tavas, 26. dönem Muğla Milletvekilliği için görevinden istifa etmiştir.

Öğretim üyesi istifa etti

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Yılmaz Bingöl istifa etti

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Sebahattin Öztürk İstifa etti

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı görevini yürüten Sebahattin Öztürk, görevinden istifa etti. Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala'dan görevi devralan ve geçen haftaya kadar Bakanlığı yürüten Öztürk, 1 Kasım'da AK Parti'den milletvekili adayı olabilmek için istifa etti.

Şanlıurfa Belediye Başkanı istifa etti

Şanlıurfa Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti.

Merkeze alınan Bitlis eski Valisi Öztürk, istifa etti.

Bitlis'te yaklaşık iki yıldır görev yapan ve geçtiğimiz günlerde merkeze alınan Bitlis eski Valisi Orhan Öztürk, görevinden istifa etti. Ankara'daki yeni görevine bugün başlayan Öztürk, Merkez Valiliği görevinde 10 dakika kalarak bu görevinden istifa etti. Öztürk'ün 1 Kasım'da yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde milletvekili adayı olmak üzere istifa ettiği öğrenildi.

RTÜK üyesi Ali Öztunç istifa etti

RTÜK'ün CHP kontenjanından üyesi Ali Öztunç, CHP'den milletvekili aday adayı olmak için istifa etti. Öztunç'un Kahramanmaraş'tan milletvekili aday adayı olacağı öğrenildi.

Öztunç, RTÜK'teki başkanlık seçimlerinde aday olmuştu ancak hakkından feragat ederek yerini MHP'nin kontenjan adayı Esat Çıplak'a bırakmıştı. RTÜK başkanı çoğunluk sağlayamadığı için seçilememişti. Seçimler son olarak 2 Eylül'e ertelenmişti.

Nevşehir'de 3 isim daha istifa etti

Sağlık İl Müdürlüğü'nde görevli olan Hüseyin Varır, Adıyaman Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde görevli Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Yener Tekeli, Milli Eğitim Bakanlığı'nda görevli Dr. Nurcan Ateşok Deveci 1 Kasım tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti'den Aday Adayı olabilmek için görevlerinden istifa etti.

MHP için istifa

Karabük'ün Ovacık ilçe Belediye Başkanı Mustafa Dursun, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde MHP Karabük Milletvekili adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek istifa etti

AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, 1 Kasım'da yapılacak erken seçim öncesinde aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

İHA muhabirine konuşan Yüksel Coşkunyürek, "Genel merkezime verdiğim istifa dilekçem kabul edildi. Bugüne kadar teşkilatımda görev yaptığım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni bir yola giriyoruz. Allah mahcup etmesin" dedi.

Prof. Dr. Tancan Uysal, adaylık için görevinden istifa etti

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Tancan Uysal, AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. İzmir'in sorunlarını ve fırsatlarını iyi bildiğini ifade eden Prof. Dr. Uysal, şunları belirtti: "Bir hekim ve öğretim üyesi olarak İzmir halkıyla gençlerle yakın temas içindeyim. İzmir için projelerim var. Diğer taraftan yükseköğretimle ilgili birikimimin ülkeye katkı sağlayacağına ve yeni Türkiye hedefine doğru koşarken yükseköğretimde yapılacak reformların gücümüzü daha da arttıracağına inanıyorum. Bu bakımdan Türkiye için en doğru adresten, AK Parti'den siyasete girerek ülkeme hizmet etmek istiyorum."

Karabük Valisi Hasan İpek, aday adaylığı için görevinden istifa etti

1 Kasım'da yapılacak erken seçimlerde aday adayı olmak için istifalar bugün sona erdi.

1 Kasım seçimlerinde aday adayı olmak için ilk istifa Ankara'dan geldi. Karabük'ün tanınmış bürokratlarından olan Hasan İpek, AK Parti'den Karabük Milletvekili adayı olmak için Merkez Valiliği görevinden istifa etti. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Başkanlığı görevinden sonra Bayburt Valiliği'ne, ardından da Şırnak Valiliği'ne atanan Hasan İpek geçtiğimiz aylarda Merkez Valiliği'ne atanmıştı.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Metin ile İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Öztürk milletvekili aday adayı olmak için istifa etti

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Sebahattin Öztürk, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sezai Uçarmak, Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Osman Arıkan Nacar ile müşavirler Mehmet Topsakal, Zafer Tarıkdaroğlu ve Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Avşar Arslan, RTÜK'ün CHP kontenjanından üyesi Ali Öztunç milletvekilliği aday adaylığı için görevinden ayrıldı.

Öte yandan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleştirme Bakanlığı müşavirlerinden Orhan Birdal, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Ali Aygün, Kamu İhale Kurumu İnceleme Daire Başkanı Ergun Taşçı, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl, İstanbul Üniversitesi Basım Yayın Teknolojisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdoğan Köse de aday adayı olmak üzere görevinden istifa etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.