Suruç patlama son dakika İçişleri Bakanlığı açıklama

Suruç patlama son dakika İçişleri Bakanlığı açıklama

SURUÇ patlama sonrası İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika açıklamaları... İçişleri Bakanlığı Suruç'taki patlamaya ilişkin açıklama yaptı.

ŞANLIURFA'nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamayla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı, Suruç'ta meydana gelen patlamayla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 27 kişinin hayatını kaybettiği, 100'e yakın yaralı olduğ ve faillerin kısa sürede bulunup yargı önüne çıkarılacağı belirtildi.

İçişleri Bakanlığı açıklamasında şöyle denildi:

"Şanlıurfa'nın Suruç İlçesinde bugün saat 12:00 civarında bir terör saldırısı yaşanmıştır. İlk belirlemelere göre saldırıda 27 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Can kaybının artmasından endişe edilmektedir.

Bölgedeki hastanelerde 100'e yakın yaralı vatandaşımızın tedavisine devam edilmektedir. Bölgede incelemelerde bulunmak üzere teknik ekip görevlendirilmiştir.

Güvenlik güçlerimiz vatandaşlarımızın emniyetini sağlamak üzere gereken tüm tedbirleri almıştır.
Resmi açıklamalar Şanlıurfa Valiliği tarafından düzenli olarak yapılacaktır. Bunun dışında iddialara itibar edilmemesini önemle rica ediyoruz.

Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu terör saldırısı karşısında herkesi kenetlenmeye ve sağduyulu davranmaya çağırıyoruz.

Ülkemizin huzur ortamına kastetmiş bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyor, hayatını kaybetmiş olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bu menfur saldırıyı gerçekleştirenleri devletimiz en kısa sürede bulacak, failler yargı önüne çıkartılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.