Talip Geylan,“Diyarbakır’da Yapılan Kalleş Saldırıyı Kınıyoruz.”

Talip Geylan,“Diyarbakır’da Yapılan Kalleş Saldırıyı Kınıyoruz.”

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Diyarbakır’ın Kulp ilçesine bağlı Ağaçkorur köyünde orman işçilerini taşıyan aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerin yerleştirdiği el yapımı patlayıcı infilak etmesi sonucu 7 vatandaşımızın şehit olması...

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Diyarbakır’ın Kulp ilçesine bağlı Ağaçkorur köyünde orman işçilerini taşıyan aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerin yerleştirdiği el yapımı patlayıcı infilak etmesi sonucu 7 vatandaşımızın şehit olması ile ilgili açıklama yaptı.  Saldırıyı kınayan Geylan, “Kalleşlerin yaptığı yanına kar kalmamalıdır” dedi.

Geylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kırk yıldır bebek, çocuk, sivil demeden herkesi katleden gözü dönmüş teröristler bu kez orman işçilerini hedef aldı. ‪Hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet niyaz ediyor; ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır diliyorum.

Bu saldırıların da sorumlularının ortaya çıkarılıp gerekenin yapılması en büyük temennimizdir. Bölücü ihanetin tahakküm kurmaya çalıştığı bölgelerimizdeki vatandaşlarımızın teröre karşı ortaya koydukları cesur ve vatansever duruşları görülüyor ki, ihanet örgütünü kudurtmaktadır. Terör unsurları ve teröre destek veren herkes şunu bilsin ki, 82 milyon teröre ve ihanete karşı tek vücuttur; terörle mücadelede ciddi bir aşama kaydeden devletimizin her koşulda yanındadır. Gerek sınırlarımızda gerekse sınırlarımız dışında tüm terörist unsurlar ve destekçileri ortadan kaldırılıncaya dek devletimizin operasyonları sürdürülmelidir. ‪Küresel emperyalizme taşeronluk yapan terör örgütlerine hayat hakkı tanınmaması, bunların hareket alanı bulamamaları çok önemlidir. Kahrolsun terör! Yaşasın Devlet!  Var olsun millet!”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.