Tamirci çırağı çocuğun ifadeleri sosyal medyayı salladı: İki puan vermediğiniz öğrenciye bir günde bir maaşınızı...

Tamirci çırağı çocuğun ifadeleri sosyal medyayı salladı: İki puan vermediğiniz öğrenciye bir günde bir maaşınızı...

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bir görüntü, henüz 9-10 yaşlarında bir tamirci çırağının öğretmenlere yönelik çarpıcı ifadeler içeren bir video çekmesiyle gündeme geldi. Çocuk, araba tamiri yaparken telefonuyla video kaydı alarak şu sözleri dile geti

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bir görüntü, henüz 9-10 yaşlarında bir tamirci çırağının öğretmenlere yönelik çarpıcı ifadeler içeren bir video çekmesiyle gündeme geldi. Çocuk, araba tamiri yaparken telefonuyla video kaydı alarak şu sözleri dile getirdi: "İki puan vermediğiniz öğrenciye bir günde bir maaşınızı ödeyince anlayacaksınız. İyi dersler."

Görüntüsü ve ifadeleri sosyal medyada geniş bir şekilde paylaşılan çocuğun sözleri, kullanıcılar arasında çeşitli yorumlara neden oldu. Bazıları çocuğun bu sözlerine "acı ama gerçek" yorumunda bulunurken, bazıları ise çocuğun ruh halinin iyi olmadığını ve sözlerinin cahillikten kaynaklandığını savundu.

Screenshot 3 U4Bv

medya platformlarında paylaşılan videonun altında birçok kullanıcının benzer ifadelerle yorum yapması dikkat çekti. Çocuğun sözleri, eğitim sistemi ve öğretmen-öğrenci ilişkileri üzerine birçok kişiyi düşündürdü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.