Toptan: Bartın, Zonguldak ve Karabük birleşsin

Toptan: Bartın, Zonguldak ve Karabük birleşsin

AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Karabük, Bartın ve Zonguldak'ın, 'Karaelmas Büyükşehir Belediyesi' adı altında birleşmesini arzu ettiğini söyledi.

"KARABÜK, BARTIN, ZONGULDAK BİRLEŞSİN"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan konuşmasında, Karabük, Bartın ve Zonguldak'ın büyükşehir çatısı altında toplanmasını arzu ettiğini söyledi. Toptan, şöyle konuştu:

"Bu 3 ili koruyarak ama yerel hizmetleri bir çatı altında toplamak suretiyle yerel hizmetlerin daha verimli olmasını sağlamak için bir büyükşehir belediyesi kurabiliriz. Bunun merkezi de Bakacakkadı Beldesi olabilir. Bakacakkadı, Karabük'e, Bartın'a, Zonguldak'a da 40 kilometre mesafede ve tam ortada bir yerimiz. Buranın adıda 'Karaelmas Büyükşehir Belediyesi' olabilir. Bu düşüncemi 3 ildeki sivil toplum örgütlerinin görüşmesini, paylaşmasını istiyorum."

Gecede, Karayolları 15'inci Bölge Müdürü Sami Uyar, İller Bankası Genel Müdürü Ferit Yüksel, Bartın İl Genel Meclis Başkanı Ali Kartal, HEMA Endüstri A.Ş. İşletmeler Müdürü Nuh Baş, Zonguldaklı iş kadını Nurcan Abay, Türk Kızılayı Zongludak Şube Başkanı Nihat Aygün, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Başkanı İrfan Yazıcıoğlu, Devlet Demiryolları Karabük İşletme Müdürü Hakan Göyneksiz, DSİ 22'nci Zonguldak Şube Müdürü Erol Orpak, Erdemir Satın Alma Koordinatörü Samim Saylan, Kardemir Genel Müdürü Fadıl Demirel ve Zonguldaklı gazeteci-yazar Fikret Bila'ya plaket verildi.

memurlar.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.