TSK ile PKK çatıştı yine kötü haber var

TSK ile PKK çatıştı yine kötü haber var

AĞRI 'da TSK ile terör örgütü PKK arasında çatışma çıktı. Gelen son dakika haberlere göre çatışmada ağır yaralanan uzman çavuş şehit düştü, 3 asker yaralandı.

TÜRKİYE terör ateşiyle kavuruluyor. Bu kez Ağrı Dağı'nın eteklerinde jandarma ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. Gelen son dakika haberlere göre çıkan çatışmada, 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Olay, bugün saat 11.00 sıralarında Doğubayazıt'a 22 kilometre uzaklıkta bulunan Ağrı Dağı eteklerindeki Yaygınyurt Köyü yakınında meydana geldi. 

AĞRI'DA UZMANÇ AVUŞ ŞEHİT OLDU

Bölgede konuşlanan jandarma kuvvetlerine, bir grup PKK'lı terörist tarafından ateş açıldı. Güvenlik kuvvetleri, teröristlere anında karşılık verdi. Çıkan çatışmada 1 asker şehit düştü, 3 asker yaralandı. Yaralanan 3 asker Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Doğubeyazıt-Gürbulak karayolunda seyir halinde yol kontrol devriyesi görevini yaparken, taktik tekerlikli zırhlı kobra aracına roketli saldırıda yaralanan Jandarma Uzman Çavuş, tedavi gördüğü Erzurum Maraşal Çakmak Askeri Hastanesi'nde tüm çabalara karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

PKK'lı teröristlerle, güvenlik kuvvetleri arasındaki çatışma sürerken, bölgeye takviye askerler gönderildi.

ERZURUM'DA 1 ASTSUBAY YARALI
Bugün terör haberi gelen bir diğer il de Erzurum oldu. Horasan İlçesinde Astsubay Üstçavuş Nazım Altun, birliğine giderken PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırganlara karşılık veren Üstçavuş Altun, yaralandı ve hastanede tedaviye alındı.
erzurum-pkk-saldirisi-nazim-altun.jpgOlay, bugün sabah saatlerinde ilçenin Üçyol Mevkisi TEDAŞ Kavşağı'nda meydana geldi. Sabah görevli olduğu 9'uncu Kolordu Komutanlığı 34'üncü Mühimmat Bölüğü'ne gitmek için yola çıkan Astsubay Üstçavuş Nazım Altun'un otomobili arıza yaptı. Aracından inen Astsubay Üstçavuş Nazım Altun'a, bir otomobilden ateş açıldı. Silahını çekerek saldırganlara karşılık veren Astsubay Üstçavuş Nazım Altun, sağ böbreğine isabet eden bir kurşunla yaralandı. Çevredekilerin yardımına koştuğu Astsubay Üstçavuş Nazım Altun, çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Horasan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Evli 3 aylık bir kızı olan Astsubay Üstçavuş Nazım Altun, buradaki ilk müdahalenin ardından ambulans helikopterle Erzurum'a sevk edildi. Yaralı astsubay Mareşal Fevzi Çakmak Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Astsubay Üstçavuş Nazım Altun'a saldırıda bulunan PKK'lı teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

BATMAN'DA MAYINLI TUZAK KURULDU
batman-bomba.jpg
Yaklaşık 2 bin köy korucusunun bulunduğu Sason İlçesi'nde, Kelhasan Köyü ile Binoni Mezrası arasında, korucuları taşıyan aracın geçişi sırasında, yol kenarındaki çilek kasalarının içine yerleştirilen bomba, teröristlerce uzaktan kumanda ile patlatıldı. Bomba araç geçtikten saniyeler sonra patladığı için şans eseri ölen ve yaralanan olmadı. Patlamanın şiddetiyle yolda çukur oluştu ve kenardaki bariyer parçalandı.

PETROL BORU HATTINA DA SALDIRDILAR
Terör örgütü Şırnak'ta Kerkük-Yumurtalık petrol boru hattına da saldırı düzenledi. Açıklama Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'dan geldi.

petrol-boru-hattina-saldiri,9ohr_z1erumi875yk8qdfq.jpgYıldız, Kerkük-Yumurtalık petrol boru hattının Şırnak'ın Cizre ilçesine 5 kilometre mesafedeki bir noktasına saldırı düzenlendiğini bildirdi:

"Sınırın 18 kilometre içerisindeki noktada teröristlerin sabotajı sonucu petrol boru hattı patlatıldı. Patlamanın hemen ardından hat vanaları kapatılarak fazla petrol akışı önlendi."

internethaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.