Tüm Eğitim Çalışanları Müze ve Ören Yerlerinden Ücretsiz Yararlanmalı

Tüm Eğitim Çalışanları Müze ve Ören Yerlerinden Ücretsiz Yararlanmalı

Bilindiği üzere, Müze ve Örenyerlerine Girişlerde Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönergede, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel ilk ve orta öğretim kurumlarında görev yapmakta olan öğretmenlerin geçerli kimlik kartlarını ibraz etmeleri...

Bilindiği üzere, Müze ve Örenyerlerine Girişlerde Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönergede, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel ilk ve orta öğretim kurumlarında görev yapmakta olan öğretmenlerin geçerli kimlik kartlarını ibraz etmeleri kaydıyla,  Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı müze ve örenyerlerine ücretsiz giriş yapabilecekleri, ifade edilmiştir. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilgili Yönerge ile sağlanan müze ve örenyerlerine ücretsiz ziyaret hakkından Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm personelin faydalanması kamu yararı için yerinde olacaktır.

Türk Eğitim-Sen olarak, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile gerekli girişimlerde bulunularak Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışan tüm eğitim çalışanlarının müze ve örenyerlerine girişlerde ücretsiz ziyaret hakkından faydalanması hususunda; MEB’e talepte bulunduk.

İlgili yazımız için tıklayınız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.