Tüm Yönetici Adaylarına Ücretsiz MEB EKYS Deneme Sınavı!

Tüm Yönetici Adaylarına Ücretsiz MEB EKYS Deneme Sınavı!

Sendikacılık hayatında önemli başarılara imza atan Türk Eğitim-Sen Ankara 3 No’lu Şube, yönetici adayı öğretmenlere önemli bir hizmeti daha duyurdu.

Sendikacılık hayatında önemli başarılara imza atan Türk Eğitim-Sen Ankara 3 No’lu Şube, yönetici adayı öğretmenlere önemli bir hizmeti daha duyurdu.

20 Mart 2022 tarihinde yapılacak olan MEB EKYS (Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavı) hazırlık amacıyla sınava katılacak tüm üyelerine ücretsiz hazırlık kitabı hediye eden şube yönetimi, sınav öncesinde tüm öğretmenlerin katılabileceği gerçek sınav havasında yüz yüze “Deneme Sınavı” yapma kararı aldı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Şube Başkanı Ertekin Engin şu ifadeleri kullandı:

“Türk Eğitim-Sen Ankara 3 No’lu Şube olarak, her zaman olduğu gibi 20 Mart 2022 tarihinde yapılacak MEB EKYS (Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavı) hazırlığında da üyelerimizin yanındayız.

Sendika olarak Türk Eğitim-Sen Akademi (tesakademi.net) web sitesi üzerinden online olarak sınavlara hazırlıkta destek vermekteyiz. Şube olarak aldığımız karar gereğince, sınava girecek tüm üyelerimize MEB EKYS Hazırlık için kitap hediye ettik.

9 Mart 2022 Çarşamba günü saat 17.00’de Ankara’da 6 ilçe merkezinde 13 okulumuzda üyemiz olsun – olmasın tüm öğretmenlerimizin katılımına açık olacak MEB EKYS Deneme Sınavını gerçekleştireceğiz. Amacımız; sınav sürecindeki öğretmenlerimizin yanında olmak, çalışmalarına bir nebze olsun katkı sunmak.

Sınava ilişkin içeriklerimiz özel bir komisyon tarafından hazırlandı. Sınav değerlendirmeleri ÖSYM esasları doğrultusunda yapılacak olup tüm katılımcılara detaylı bir sınav analizi raporu verilecek.

Sınava ne kadar çok arkadaşımız katılırsa, gerçek bir sınav denemesi olacağını düşünüyorum. Bu anlamda sendikamız üyesi olsun – olmasın tüm öğretmen arkadaşlarımı bu sınava katılmaya davet ediyorum”

Ücretsiz MEB EKYS 2022 Deneme Sınavına katılım için başvurular 4-6 Mart 2022 tarihlerinde aşağıdaki linkten yapılacaktır.

https://forms.gle/GCi9TskMPMpw7f1P7

Sınav sonuçlarına göre yapılacak değerlendirmede en başarılı ilk 10 katılımcıya MEB EKYS 2022 Deneme Seti hediye edilecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.