Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şubesinin Yeni Hizmet Binasına Coşkulu Açılış

Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şubesinin Yeni Hizmet Binasına Coşkulu Açılış

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, 13.11.2021 tarihinde Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube'sinin yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, 13.11.2021 tarihinde Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube'sinin yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. Açılışa, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türkav Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcıları Seyit Ali Kaplan ve M. Yaşar Şahindoğan ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Genel Başkan Talip Geylan, "Kırıkkale Şubemizin yeni hizmet binasının sendikal faaliyetlerimize yeni bir ivme kazandıracağına inanıyorum, üyelerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen teşkilat mensuplarımızdan Allah razı olsun." dedi. Protokol konuşmalarının ardından dualarla hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Açılış töreninin ardından Genel Başkan Talip Geylan ve beraberindeki heyet Kırıkkale Şube'nin 7. Olağan Genel Kurul toplantısına  iştirak ettiler.

Kırıkkale Şube delegelerini ve davetlileri selamlayarak sözlerine başlayan Genel Başkan Talip Geylan, Kırıkkale Şube'nin 7. Olağan Genel Kurulunun hayırlı olmasını diledi. Geylan; "Eğitim çalışanlarının tek umudu ve gür sesi Türk Eğitim-Sen'in 7. Olağan Genel Kurulu tüm şubelerimizde heyecanla devam ediyor. Türk Eğitim-Sen olarak, Genel Kurul sürecimizin delege seçimlerinden, şube  seçimlerine kadar şölen havasında ve huzurla gerçekleştiriyor olmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik beraberliğimizi bu Olağan Genel Kurullarımız neticesinde daha da sağlamlaştıracağız. Türkiye Kamu-Sen olarak kurulduğumuz 1992 yılından bu tarafa destansı mücadelemiz ile fırtınalara karşı yıkılmadan ayakta durduk. Bundan sonra da yılmadan, yorulmadan yolumuza devam edeceğiz. Türk Eğitim-Sen'in bu zorlu mücadelesinde destek veren, elini taşın altına koyan her bir üyemizden Allah razı olsun." dedi.

Daha sonra delegelere hitap eden Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, 6. Dönem Toplu Sözleşme sürecinde yaşananlar hakkında bilgiler verdi. Toplu pazarlık masasına giderken Türkiye Kamu Sen’in sorumluluk alarak sürece dahil olduğunu belirten Kahveci “Kamu çalışanlarının kazanımı ve hakları için talepleri ortaklaştırarak masaya oturduk. Ve nihayetinde taleplerimiz karşılık bulmadığı için yine memurumuzun kazanım ve hakları için masadan kalktık. Bir kez daha gösterdik ki, memurun yararına olmayan yerde Türkiye Kamu Sen olmaz, bundan sonra da olmayacak” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından genel kurul çalışmalarına devam edildi ve Yücel Karabacak ve ekibi güven tazeleyerek yeniden seçildiler.

13363.jpg13367.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.