Türk Eğitim-Sen, MEB EKYS 2022'ye Damgasına Vurdu!

Türk Eğitim-Sen, MEB EKYS 2022'ye Damgasına Vurdu!

Türk Eğitim-Sen Ankara 3 No'lu Şube, MEB EKYS Hazırlıkta önemli çalışmalara imza attı. Sınava hazırlıkta her zaman üyelerinin yanında olan sendika şubesi, MEB EKYS'de de ilkleri gerçekleştirdi.

Türk Eğitim-Sen Ankara 3 No'lu Şube, MEB EKYS Hazırlıkta önemli çalışmalara imza attı. Sınava hazırlıkta her zaman üyelerinin yanında olan sendika şubesi, MEB EKYS'de de ilkleri gerçekleştirdi.

20 Mart 2022 tarihinde yapılan MEB EKYS (Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavı) sonrasında açıklamalarda bulunan Şube Başkanı Ertekin Engin şu ifadeleri kullandı:

"Türk Eğitim-Sen Ankara 3 No’lu Şube olarak, her zaman olduğu gibi 20 Mart 2022 tarihinde yapılan MEB EKYS (Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavı) hazırlığında da üyelerimizin yanında olduk.

Sendika olarak Türk Eğitim-Sen Akademi (tesakademi.net) web sitesi üzerinden online olarak sınavlara hazırlıkta destek veriyoruz. 

Şube olarak aldığımız karar gereğince, sınava girecek tüm üyelerimize MEB EKYS Hazırlık için kitap hediye ettik.

9 Mart 2022 Çarşamba günü saat 17.00’de Ankara’da 6 ilçe merkezinde (Çankaya, Elmadağ, Gölbaşı, Mamak, Şereflikoçhisar)  13 okulumuzda üyemiz olsun – olmasın tüm öğretmenlerimizin katılımına açık olarak MEB EKYS Deneme Sınavını gerçekleştirdik.

Özel bir komisyon tarafından hazırlanan sınavın sonuçlarını, ÖSYM esasları doğrultusunda değerlendirilmeleri yapılarak tüm katılımcılara detaylı bir sınav analizi raporu sunduk.

MEB EKYS'de %82,5 Soru Başarısını Yakaladık!

Bugün yapılan ve sınava giren adaylara erişimine açılan MEB EKYS 2022 sınavı soruları incelendiğinde; sorulan 80 soru içeriğinin 66'sının, üyelerimize ücretsiz olarak sunduğumuz hazırlık kitabında ve deneme sınavlarında yer aldığını gördük.

Tabii ki bu başarı tesadüf değildir. 

Türk Eğitim-Sen Akademi, alanında uzman bir ekip tarafından hazırlanmakta ve 4 yıldır üyelerimize hizmet etmektedir.

Sınava hazırlık kitabımız; bir çok gereksiz ve fazla bilgiler yerine, sınavda yüksek başarıya odaklı, çıkmış sorular ışığında hazırlanmıştır.

Deneme sınavlarımız da ÖSYM tarafından sorulması beklenen sorulara göre düzenlenmiştir. 

Şube yönetimi, ilçe temsilcilerimiz ve yönetimleri olarak olarak yaklaşık 3 aydır sahadayız. 

İnşallah sonuçlar açıklandığında da başarımız görülecektir. 

Sınav sonuçlarının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.