Türk Eğitim-Sen Üniversitelerde Büyümeye Devam Ediyor! Hacettepe Üniversitesi...

Türk Eğitim-Sen Üniversitelerde Büyümeye Devam Ediyor! Hacettepe Üniversitesi...

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Genel Sekreter Musa Akkaş, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Ali Kaplan ve Merkez Kadın komisyonu Başkanı Firdes Işık ile birlikte Hacettepe Üniversitesi işyeri Temsilciliği bürosu açılışına katıldı.

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Genel Sekreter Musa Akkaş, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Ali Kaplan ve Merkez Kadın komisyonu Başkanı Firdes Işık ile birlikte Hacettepe Üniversitesi işyeri Temsilciliği bürosu açılışına katıldı. Açılışa Ankara 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Çömez ve şube yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda üyemiz de hazır bulundu.

Bir konuşma yapan Genel Başkan Talip Geylan, “Hacettepe Üniversitesi Temsilciliğimizin bundan sonra daha güzel hizmetlere, daha güçlü yarınlara vesile olacağını düşünüyorum, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  

Geylan sözlerini şöyle sürdürdü: “Zaman zaman bazı üniversitelerde sıkıntılar yaşıyoruz. Şöyle ki; üniversite yöneticileri sendikaları paydaşları gibi değil, yetkilerini paylaştığı bir kuma gibi görüyorlar ve kendilerinden olabildiğincede uzak tutmaya çalışıyorlar.  Buradan o yöneticilere sesleniyorum: Sendikalar sizin kumanız değil, paydaşınızdır. Eğitim-öğretim faaliyeti nasıl daha huzurlu şekilde yapılır bunun gayreti ve niyeti içindeyiz. Gelin bizden uzak durmayın. Beraber çalışalım, hizmet üretelim.  Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen olarak üreten, çalışan,  yol gösteren sendikacılık anlayışını benimsiyoruz. Memleketsever ve vatansever insanların bir araya geldiği bir kuruluşuz. Memleketimiz için üretiyor ve çalışıyoruz. Bizi yönetenlere de yol göstermeyi kendimize sorumluluk olarak kabul ediyoruz. Dolayısıyla Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen’i bir partner, bir paydaş olarak gördüğünüz zaman emin olun ki, her şey daha güzel olacaktır. Hacettepe Üniversitesi’nde yetkili sendika olmaya devam edeceğiz. Türk Eğitim-Sen’in yetkili olması çok kıymetlidir. Çünkü bizler sadece işimizi yaparak, yani adam gibi sendikacılık yaparak üye kaydediyoruz. Hacettepe Üniversitesi’nde hiç kimseye, ‘Bize üye olursan seni şef yaparım, naklini şu bölüme aldırırım’ demediniz ya da hiç kimseyi tehdit etmediniz. Sadece işinizi yaptınız ve Türk Eğitim Sen’i yetkili kıldınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da sendikamıza yapacağınız katkılar nedeniyle şimdiden teşekkür ediyorum. Diliyorum ki, Hacettepe Üniversitesi Temsilciliğimiz yetkili sendikalara iş yeri bürosu odası tahsil etmekten imtina eden başka üniversitelere de örnek olur.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.