Türk Eğitim-Sen'den ODTÜ Çıkarması

Türk Eğitim-Sen'den ODTÜ Çıkarması

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Türk Eğitim-Sen ODTÜ İşyeri Temsilciliği’nin açılışına katıldı.

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan,  Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Türk Eğitim-Sen ODTÜ İşyeri Temsilciliği’nin açılışına katıldı. Açılışa TÜRKAV Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Açık, Türk Eğitim Sen Ankara Şube Başkanları ve Yönetim Kurulları, ODTÜ Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Oğuzhan Hasançebi ve çok sayıda üniversite üyemiz katıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından; ODTÜ Temsilcisi Özgür Sayın ve Şube Başkanı İbrahim Çözmez’in teşekkür konuşmalarının sonrasında Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ın konuşmaları ile devam etti.

Genel Başkan Talip Geylan yaptığı konuşmada, ODTÜ Üniversite İşyeri temsilciliğinin açılması konusunda emeği geçen başta Ankara 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Çözmez olmak üzere Ankara 1 No’lu Şube Yönetim Kuruluna, ODTÜ Üniversitesi Rektörlüğüne ve  ODTÜ Üniversitesi çalışanlarına teşekkür etti.  Sendikacılığın bir şuur işi olduğunu kaydeden  Geylan, üniversitelerde sendikacılığın önemini anlattı.  Geylan şöyle konuştu: “ODTÜ Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden biridir. Böyle bir üniversitede yetkili olmamızda kayda değerdir. ODTÜ’deki yetki, etkili sendikacılık ile tüm üniversitede takdir görecektir. Türk Eğitim Sen’in farkı üniversitenin  her kademesinde hissedilecektir. Ayrıca üniversite rektörümüzü de demokratik yaklaşımından dolayı tebrik ediyorum.”

Türk Eğitim-Sen olarak üniversitelerimizin çalışmalarının milletimizin geleceği bakımından ne kadar önemli olduğunun idrakinde olduklarını söyleyen Geylan, “Bu nedenle üniversitelerimize yönelik her çalışmayı bugüne kadar yaptık, inşallah bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Geylan,  akademisyenlerin, idari personelin iş kalitesinin artmasının, huzurlu olmasının çok önemli olduğunu da belirtti.

Konuşmaların  ardından temsilcilik açılışı dualar eşliginde Genel Başkan Talip Geylan, Şube Başkanı ibrahim Çömez ve ODTÜ Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Oğuzhan Hasançebi'nin açılış kurdelesi kesmesiyle tamamlandı. Açılış sonrası  Türk Eğitim Sen Genel Başkanı, Genel Merkez Yöneticileri, Şube Başkanı İbrahim Çömez ve beraberindekiler ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan KÖK ve ODTÜ Genel sekreteri Prof. Dr. Türken Gürkan’a ziyaretlerde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.