Ücretli Öğretmenlere Verilen Sözler Tutulacak Mı?

Ücretli Öğretmenlere Verilen Sözler Tutulacak Mı?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, geçtiğimiz aylarda ücretli öğretmenlerin maaşlarında iyileştirme yapılacağını söyleyerek binlerce kişiye umut olmuştu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, geçtiğimiz aylarda ücretli öğretmenlerin maaşlarında iyileştirme yapılacağını söyleyerek binlerce kişiye umut olmuştu. Bakan Selçuk, yapılacak iyileştirmenin yılbaşından sonra hayata geçirileceğini belirtmişti.

Aynı konu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ikinci yüz günlük eylem planında da yer almıştı. Planda, MEB'de ek ders karşılığı görev yapan ücretli öğretmenlerin ek ders ücretlerinin yüzde yüz artırılacağı belirtilmişti. Ancak yılbaşını 19 gün geçmiş olmasına rağmen henüz konu hakkında ne bir somut adım atıldı ne de bir açıklama yapıldı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI YILBAŞINDAN SONRA DEMİŞTİ

Bakan Selçuk, Ekim ayında Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Eğitim'de 2023 vizyon belgesini açıklamış ve burada öğretmenler için müjde niteliğinde sayılabilecek açıklamalarda bulunmuştu. Bakan Selçuk burada yaptığı açıklamada, "Sözleşmeli öğretmenlik süresi kısalacak. Ücretli öğretmenlerin maaşları da artırılacak" ifadelerini kullanmıştı.

İşte ocak ayının en ucuz sıfır otomobilleri!

İşte ocak ayının en ucuz sıfır otomobilleri!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.