Uzman Öğretmenlik Sınavına Hazırlıkta Beklenen Kitap Çıktı!

Uzman Öğretmenlik Sınavına Hazırlıkta Beklenen Kitap Çıktı!

Uzman Öğretmenlik Sınavı Hazırlık Kitabı çıktı mı? MEB 2022 Uzman Öğretmenlik sınavına nasıl hazırlanmalıyım? Uzman Öğretmenlik Sınavı kitabı önerisi isteyen öğretmenlerimizin beklediği kitap çıktı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyurusu yapılan Uzman Öğretmenlik süreci başladı. 10 Haziran 2022 tarihi itibariyle 10 yıllık görev süresini tamamlayan öğretmenler başvurularını yaptı.

Başvuru yapan tüm öğretmenler 18 Temmuz 2022 - 05 Eylül 2022 tarihleri arasında MEB’in oba.gov.tr adresinden eğitim videolarını izleyecekler. Yaz döneminde toplam 180 saat olan eğitim videolarının tamamlanması için günlük ortalama 5 saat videonun izlenmesi gerekiyor. Uzman Öğretmen olmak için ilk adım, bu videoların tamamının izlenmesi.

Uzman Öğretmenlik için ikinci aşama Sınav aşaması. Sınavlar 19 Kasım 2022 tarihinde yapılacak. 100 sorudan oluşan sınavda 70 ve üzeri not alan öğretmenler sınavda başarılı sayılacak.

Burada en önemli konu; söz konusu sınavdan 70 ve üzeri bir puan almak. MEB’in açıkladığı Uzman Öğretmenlik konu başlıkları incelendiğinde; oldukça kapsamlı bir içerik karşımıza çıkıyor.

Kitap İçeriğini Görmek için TIKLAYINIZ!

Kitap Satışı Trendyol.Com'da Uygun Fiyatı görmek için TIKLAYINIZ!!

Kitap Satışı n11.Com'da Uygun Fiyatı görmek için TIKLAYINIZ!!

Sınava Nasıl Hazırlanmalıyım?

Uzman Öğretmenlik sınavını tüm öğretmenlerimizin kazanacağına inanıyoruz. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Cebeci Kampüsü'nde faaliyet gösteren Kalem Kitap olarak; bu süreçte siz değerli öğretmenlerimize sınavı kazandırmak amacıyla MEB 2022 Uzman Öğretmenlik Sınav Hazırlık Kitabımızı yayınladık.

Yayınımızdaki konu özetleri hazırlanırken, MEB tarafından öğretmenlerimize yönelik hazırlanan içerikler(ÖBA, EBA, Videolar ve Diğer Yayınlar) esas alınmıştır. Her bölümün sonunda, sınavda çıkması muhtemel konu başlıkları dikkate alınarak çoktan seçmeli test sorularına yer verilmiştir.

Kazanma Garantisi Veriyoruz!

Uzman Öğretmenlik sınavında önce Siz Değerli Öğretmenlerimize, sonra kendimize güveniyoruz. Hazırladığımız pratik bilgi notlarını okumak, testlerimizi çözmek ve şu anda yayına hazırladığımız deneme sınavlarımızı çözmüş olmak kaydıyla Kazanma Garantisi veriyoruz.  

Kitap İçeriğini Görmek için TIKLAYINIZ!

Kitap Satışı Trendyol.Com'da Uygun Fiyatı görmek için TIKLAYINIZ!!

Kitap Satışı n11.Com'da Uygun Fiyatı görmek için TIKLAYINIZ!!

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum