Uzman Öğretmenlik Sınavında MEB 250 Soru Yayınlasın, 100 tanesi sınavda çıksın!

Uzman Öğretmenlik Sınavında MEB 250 Soru Yayınlasın, 100 tanesi sınavda çıksın!

Uzman Öğretmenlik Sınavı Öncesi MEB 250 Soru Yayınlasın Bunlardan 100 tanesi sınavda çıksın

Bakan Özer,Uzman ve başöğretmenlik için yapılacak sınavların kolay gerçekleşeceğini şu sözler ile ifade etmişti Uzman ve başöğretmenlik için yapılacak sınava da değinen Özer, 613 bin öğretmenin başvuru yaptığını, eğitimlerin başarılı bir şekilde devam ettiğini kaydetti. Özer, 60 bin öğretmenin yüksek lisans yaptığı için uzman öğretmenlik sınavından muaf olacağını, diğer adaylar için de kolay bir sınav gerçekleşeceğini kaydetti. Özer, yeni uzman öğretmenler ve başöğretmenlerle eğitim sisteminin çok daha iyi noktalara gelecek.

Bakan Özer'in bu açıklamaları sonrası sosyal medyada #sınaviptalolsun etiketi altında öğretmenler sınava olan tepkilerini dile getirirken Eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un Bakanlık döneminde danışmanlığını yapan Akademisyen Türker Toker twiiter hesabında konu ile ilgili eleştirisini şu şekilde ifade etti.

Dövüşmen guzum. Sınav kolay olacakmış. #sınaviptalolsun - Herkese başarı belgesi dağıtalım. Kolay sınav yapalım herkesi uzman yapalım. Bizim olmasa eğlenceli bir eğitim sistemimiz var.

Şey yapsanız@tcmeb : önceden 250 soru yayınlasanız. Sınavda da buradan 100 tanesini sorsanız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum