Validen Fırça: Sizi buraya gömerim

Validen Fırça: Sizi buraya gömerim

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, işçiliği beğenmediği inşaatın şantiye şefini fırçaladı.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Orhangazi temaslarının ardından habersiz İznik’e gelerek, yapımı devam eden yeni Devlet Hastanesi’ni denetledi.

İşçiliği beğenmeyen Karaloğlu, hastane inşaatının ince işçiliğini beğenmeyerek, müteahhit firmanın şantiye şefi Sinan Kızıltaş’ı azarladı.

"SİZİ BURAYA GÖMERİM"

Müteahhit firma sorumlularının hastaneyi hiç incelemediğini öğrenen Karaloğlu, daha da kızdı. Firmayı temsilen inşaat şefine dönen Karaloğlu, "Bakın resmen çuvalladınız. Böyle kötü bir işçilik olmaz. Derhal düzelteceksiniz. Burası bir hastane. Önem vereceksizin. 23 Haziranda burası yetişecek. Hastaneyi bitmiş göreceğim, yoksa sizi buraya gömerim dedi. Bursa valisi Münir Karaloğlu, ince işçiliğini beğenmediği hastanenin bir an önce yetiştirilmesi için Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürü Fuat Kantarcı’yı telefonla aradı. Karaloğlu, telefonda daire başkanına, İznik Devlet Hastanesi inşaat çok kötü. Buranın acilen düzeltilmesi gerekiyor. 23 Haziranda bu hastaneyi bu şekilde açamayız. Yazık, günah. Bir an evvel bütün eksikleri gidermeliyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum