Yalçın Akdoğan'dan Bülent Arınç'a yanıt

Yalçın Akdoğan'dan Bülent Arınç'a yanıt

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın TRT'nin kendisine ambargo uyguladığı yönündeki açıklamalarına yanıt verdi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. 

Akdoğan, Bülent Arınç'ın TRT'nin kendisine ambargo koyduğuna yönelik açıklamasıyla başlayan tartışmaya ilişkin değerlendirme yaptı.

Arınç'ın sözlerine yönelik yorum yapmak istemediğini söyleyen Akdoğan, şunları kaydetti:

"7 Haziran öncesinde de sayın Gökçek'le ilgili polemikler yaşanmıştı. Bu bize çok büyük zarar verdi. 7 Haziran'dan biz dersler çıkardık. Bu süreçten biz dersler aldık. Bu nedenle partimize zarar verecek polemiğin içine girmeyi doğru bulmam. Yayın süreleriyle ilgili açıklama yapılacaktır. Siyasi parti liderlerinin yaptıkları konuşmalar canlı yayınlanıyor. TRT'de siyasi parti sözcülerine ne kadar yer ayrılmış çıkarılması için ben talimat verdim.

Sayın Başbakan'ın, başbakan olarak yaptığı açıklamalar ayrı bir kategoridir. Siyasi parti sıfatıyla yaptığı konuşmlar ayrı bir kategoridir. Meclis'te grubu olmayan küçük partiler teşekkür ediyor, bize sadece TRT yer veriyor, başka kanalda yer verilmiyor diye. Bu yüzden burada haksızlık yapıldığı kanaatindeyim."

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.