Yeni haftada havalar nasıl olacak? / Haritalı

Yeni haftada havalar nasıl olacak? / Haritalı

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Manisa, Balıkesir, Sinop, Giresun, Kayseri, Gümüşhane, Bayburt, Antalya, Isparta, Burdur, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevreleri ile gece saatlerinde İzmir, Muğla ve Aydın'ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğitahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Kuzey kesimlerde kuzeyli, iç ve güney bölgelerde güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

    

Memurlar.Net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.