5 Günlük Hava durumu

5 Günlük Hava durumu

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz kıyıları, Gümüşhane ve Hakkari'de görülecek yağışlara ilave olarak yarın (Perşembe) sabah saatlerinde Trakya, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde değişmeyeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Güney ve Doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. 

BÖLGELERİMİZDE HAVA 

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren Trakya ile İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. 

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Doğu kıyılarında yer yer sis ve pus bekleniyor. 

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde Zonguldak, Düzce ve Bartın çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Doğu Karadeniz kıyı kesimleri ile Gümüşhane çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. 

DOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, bu akşam saatlerine kadar Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor. 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor. 

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...











 

 

 

SABAH

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.