ANGEF'e Lösev'den teşekkür mektubu

ANGEF'e Lösev'den teşekkür mektubu

Anadolu Gençlik Federasyonu'na ( ANGEF) Lösev'den teşekkür mektubu geldi.

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından tedavi edilen Rümeysa Akyol, Anadolu Gençlik Federasyonu (ANGEF) Genel Başkanı Mesut Karaağaç’a teşekkür mektubu gönderdi.
 
LÖSEV tarafından tedavi edilen Lise 3. sınıf öğrencisi Rümeysa Akyol, mektubunda şöyle yazdı: “Ben sizin de çocuğunuz olabilirdim. Tüm yaşadıklarım sizlerin de başınıza gelebilirdi. Önemli olan, bunlar başınıza gelmeden düşünmeniz ve merhametinizi göstermenizdir. Lütfen bağışlarınızı lösemili çocuklar için LÖSEV’e yapınız. Bir hayatta siz kurtarınız. Bundan sonraki yaşamımda, herkesin göz yumduğu, görmediği şeyler için mücadele edeceğim. Çaresiz zor durumdaki herkesin umudu olmak istiyorum. Çocukları ve sizleri çok seviyorum.”
 
Kanserle sekiz yaşındayken tanıştığını ifade eden Akyol, mektubunda şu bilgileri verdi: “Babam şimdi temizlik işçisi olarak çalışıyor. Bir küçük kardeşim daha var. Ben, lise 3’e geçtim. Okul birincisiyim. Üniversitede hukuk veya psikoloji okumak istiyorum. Sizin desteklerinizle çeşitli imkânlara kavuştum. Çok teşekkür ediyorum.”
 
Lösemili ve kan hastası çocukların sağlık ve eğitim başta olmak üzere ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olmaya çalıştıklarını belirten Karaağaç da, şunları söyledi: “LÖSEV’in lösemili çocuklar için yapmış olduğu çalışmaları da yakından takip ediyor ve takdir ediyorum. Ayrıca, lösemili çocuklarımıza ve ailelerine destek olan LÖSEV Vakfı yöneticilerine teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.