Ankara’da İlk Kez İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanlığı Eğitimi

Ankara’da İlk Kez İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanlığı Eğitimi

Merkezi Ankara’da bulunan 3Bilgi Eğitim Kurumları, Sosyal Güvenlik Başmüfettişi İsa Karakaş koordinatörlüğünde “İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanlığı” eğitimlerine başlıyor.

Merkezi Ankara’da bulunan 3Bilgi Eğitim Kurumları, Sosyal Güvenlik Başmüfettişi İsa Karakaş koordinatörlüğünde “İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanlığı” eğitimlerine başlıyor.

Alternatif  bir iş alanı olarak dikkat çeken İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanları dilerse kendi danışmanlık firmalarını açıyor dilerse de firmalarda Sosyal Güvenlik Uzmanı olarak çalışabiliyor.  Eğitimler alanın duayeni İsa Karakaş yönetiminde veriliyor işte eğitime ait diğer detaylar…

İsa Karakaş Yönetiminde
İsa Karakaş; 
- 19 yılı aşkın SSK ve Sosyal Güvenlik Kurumunun (Sigorta) BAŞMÜFETTİŞİ,
- 50’yi (Elli) aşkın kitap yazarı ,  ulusal gazete yazarı
- Çalışma Ve Sosyal Güvenlikle İlgili STK Kurucusu ve Genel Başkanı
- En Saygın 30’dan Fazla dergide 500’den fazla makale yazarı
- Onlarca Üniversite ve Akademik Ortamda İş Sağlığı ve Güvenliği ile  Çalışma ve Sosyal Güvenlikle İlgili Diğer konularda Bilimsel Tebliğ sunucu olarak ayrıca 1989 yılından itibaren Üniversite- Yüksek Lisans ve  Doktora Özel Öğrenciliği dahil tüm eğitimi yoğun şekilde İş sağlığı ve güvenliği ile iş mevzuatı ve Sosyal Güvenlik Alanında Olan “İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK UZMANI” dır.

Eğitim kimler tarafından veriliyor?
Program bizzat İsa KARAKAŞ’ın koordinatörlüğünde konunun uzmanı ve uygulayıcıları müfettiş ve akademisyenler tarafından gerçekleştirilmektedir.

İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanlığı Eğitimine kimler katılabilir?
Tüm işyerlerinin her seviyedeki yönetici ve ortakları, insan kaynakları ve personel departmanı ile muhasebe bölümü çalışanları, Avukat-Hukukçu-Bilirkişi, Her türlü müşavirlik ve aracılık hizmetini yapmakta olanlar, SM-SMM-YMM, Aday ve Stajyer SMM, mali uzmanlar, deneticiler, müfettişler ile diğer denetim elemanları, sendikacılar, öğrenciler ile bu alanda uzmanlaşmak ve iş sahibi olamak isteyen diğer tüm kişiler katılabilir.

Kendi İşinizi Kurabilirsiniz
Kendi adınıza bağımsız çalışarak firmalara ve çalışanlara danışmanlık ve eğitim hizmetleri verebilirsiniz. Bu bağlamda; firmaların ücretlendirme, kıdem,ihbar, işe iade, iş kazası-meslek-hastalıkları, tazminatlar, idari para cezaları, itiraz ve diğer tüm iş ve sosyal güvenlik alanlarında hizmet verebileceğiniz gibi, çalışanlara yönelik başta emeklilik işlemleri, yurtdışı borçlanma, tazminatlar, ücretler, izin ve hak arama yolları ile diğer tüm iş hukuku ve sosyal güvenlik konularında danışmanlık hizmeti verebilirsiniz.

Eğitimin öğrencilere katkısı ne olacak?
İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik uygulamaları; tüm işyerleri, işverenler ve çalışanlar için hayati öneme sahip bulunmaktadır.

Bu alanda uzmanlaşarak tüm firmalarda rahatlıkla işe girilebileceği gibi, halen çalışmakta olduğunuz işyerinizde  vazgeçilmez insan kaynağı haline gelebilirisiniz. Diğer yandan kendi adınıza bağımsız çalışarak  firmalara ve çalışanlara danışmanlık ve eğitim hizmetleri verebilirsiniz.

Bu bağlamda; firmaların ücretlendirme, kıdem,ihbar, işe iade, iş kazası-meslek-hastalıkları, tazminatlar, idari para cezaları, itiraz ve diğer tüm iş ve sosyal güvenlik alanlarında hizmet verebileceğiniz gibi, çalışanlara yönelik  başta emeklilik işlemleri, yurtdışı borçlanma, tazminatlar, ücretler, izin ve hak arama yolları ile diğer tüm iş hukuku ve sosyal güvenlik konularında danışmanlık hizmeti verebilirsiniz.

8 Adet Kitap hediye ediliyor
Piyasa değeri yaklaşık 750 TL olan 8 farklı İsa Karakaş imzalı kitap hediye ediyoruz. Bu kitaplar ise şunlar;
1- Asgari İşcilik Uygulamaları (İnşaat ve İhaleli İşlerde SGK Uygulamaları 
2- Sosyal Güvenlik Uyarlamaları açısından işveren ve işçinin başucu kitabı 
3- Tüm Yönleri ile Emeklilik 
4- SGK&İŞKUR ve İş Mevzuatında İdari para cezaları ve çözüm yolları
5- İş Sağlığı ve İş Güvenliği
6- İş Kanunu Uygulaması ihtilafları ve çözüm yolları 
7- İş Kazası ve Meslek Hastalıkları ihtilafları ve Çözüm Yolları 
8- Uygulamalı Sosyal Güvenlik El Kitabı

Eğitim Programının öne çıkan detayları
- Tamamen uygulamaya yönelik olması,
- Kolay ve anlaşılır olması,
- Açıklamalı Ve Örnekli,
- Uygulamada Gerekli Form-Belge Ve Dilekçe  Örnekleriyle anlatımlara yer verilmesi
- Pratik Çözümlere yer verilmesi
- Yargı Kararlarıyla Desteklenmes
- İhtilafların Çözümüyle İlgili İtiraz Ve Dava Yolları, Dava Dilekçesi Örneklerine yer verilmesi ve
- Herkesin rahatlıkla anlayacağı ve sorunlarına çözüm bulacağı bir eğitim modelinin uygulanması

Eğitim Toplam Süresi
Eğitim toplam süresi 72 saat olarak belirlenmiştir.

Sertifika veriliyor mu?
Eğitime %90 devam şartını sağlayan katılımcılara 3Bilgi Eğitim Kurumları ve İsa Karakaş onaylı belge (Sertifika) verilmektedir.

Eğitim Hangi İllerde yapılıyor?
Eğitim 3Bilgi Eğitim Kurumları tarafından yapılmaktadır. Bu bağlamda Ankara'da Necatibey Cad. No:15 Kat:2-3 Kızılay adresinde 3Bilgi dersliklerinde yapılmaktadır. Ayrıca yakın zamanda İzmir'de de eğitimlere başlanacaktır. 

Eğitim ücreti hakkında
Eğitim ücreti 2.500 TL'dir. Katılımcılar bu ücreti peşin ödeyebileceği gibi taksit seçeneklerinden faydalanıp taksitli olarakta ödeyebilmektedir. (Eğitim Ücreti Ankara için 2.500 T'dir)

Nasıl Kayıt Yaptırabilirsiniz?

0312 232 11 12 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alarak ön kayıt yaptırabilirsiniz ya da www.3bilgi.com adresini ziyaret ederek sizi aramaları için form doldurabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.