Athena Gökhan Muharrem İnce'ye ateş püskürdü: Yerimiz kalmadı!

Athena Gökhan Muharrem İnce'ye ateş püskürdü: Yerimiz kalmadı!

Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye Athena grubu solisti Gökhan Özoğuz sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

Seçim takviminin netlik kazanmasının ardından Cumhurbaşkanlığına aday olmak isteyenler, adaylıklarını bir bir açıkladı. Bu kapsamda 6'lı masa ile bir ittifaka gitmesi beklenen Muharrem İnce adaylığını duyurdu. İnce'nin adaylığına CHP'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısında 'adaylıktan ayrıl' çağrıları peş peşe geldi. 

Adaylıktan çekilmeyeceği mesajını veren Memleket Partisi lideri, kendisi yerine aday olmasını isteyen kişilerin ikna edilmesi gerektiğini söyledi. 

Muharrem İnce'nin adaylık açıklamasına Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden İnce'yi etiketleyerek paylaşımda bulunan Özoğuz, Muharrem İnce'nin halktan oy alamayacağını söyledi:

 "Sayın İnce, size bu Halk asla Oy vermeyecek! Çünkü Amacınız Oy bölmek ama o da olmayacak Son dönem Sosyal medya çalışmalarınız var onlar da işe yaramayacak. Çünkü sahteler ve laflarla göz boyamaları kaldıracak yerimiz kalmadı. Artık Yeni Türk siyaseti daha temiz olmalıdır" 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.