Başbakan; 'Hatalı oylama süründürür'

Başbakan; 'Hatalı oylama süründürür'

Başbakan Erdoğan 30 Mart'ın Türkiye'de bir kırılma noktası olacağını belirterek, "Unutmayın, hatalı sollama öldürür, hatalı oylama süründürür" dedi

İstanbul özel halk otobüsleri buluşmasında konuşan Başbakan Erdoğan 30 Mart'ın Türkiye'de bir kırılma noktası olacağını belirterek, "Unutmayın, hatalı sollama öldürür, hatalı oylama süründürür" dedi. Erdoğan şunları söyledi: 
 Üçüncü havalimanı... 42 milyar dolar harcanacak oraya. Devletin cebinden para çıkmayacak. 20 yıl işletecekler, 20 yıl sonra devlete teslim edecekler. Olay bu. Bu ihaleyi alanları ne yaptılar? Bunları içeri almak istediler. Kim? O paralel yapı. 
 Bu ülkede, profesör olduğunu zanneden birileri, işte bu paralel yapının yandaşı veya yönetimindeki, bakıyorsunuz gazetede veya diğer gazetelerle birlikte, düşünebiliyor musunuz, AK Parti'yi ki şu anda 318 milletvekili olan AK Parti'nin kapatılmasına dair haberler, yazılar yazıyor. Sizin nereniz demokrat? Sizin halkın iradesine zerre kadar saygınız yok. 
 "Bir medya grubunu oradaki girişimcilerden bir tanesi almaya çalışıyor ve oradaki haklarını, hisselerini devrediyor, satıyor... 'Sen nasıl bunu alırsın?' Sana ne? Alır. Bunun devletle ne alakası var? İki ayrı grubun böyle bir alışveriş yapması bile onları rahatsız etti. Niye rahatsız etti? Çünkü kirli çamaşırlar ortaya çıkıyor da onun için. 

SABAH

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.