Başbakan'dan Önemli Açıklamalar

Başbakan'dan Önemli Açıklamalar

Başbakan Erdoğan dün Türkiye'ye gelen PKK'nın Suriye uzantısı PYD'nin lideri Salih Müslim'le ilgili bir açıklama yaptı.

İşte Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarından önemli detayları;
 
* Türkiye'ye gelen PYD temsilcilerine MİT tehlikeli adım attıkları konusunda uyaracak. Hafta içinde Suriye'deki gelişmelerle ilgili yol haritamızı açıklayacağız.
 
SEÇİM BARAJI DÜŞÜRÜLECEK Mİ?
 
* Barajların düşürülmesi konusunda çalışmamız yok. Seçim barajı ile ilgili haberler hayalidir. Çalışmalarımız bittikten sonra bunu kendim açıklayacağım. Koalisyonların ülkemizi geriye götürdüğü ortada. Ben bir ipucu verdim son yaptığımız kongrede. O manifestomuz çerçevesinde yürüyeceğiz.
 
Basında yer alan demokrasi paketiyle ilgili iddialar da ya sızma ya da sızdırmadır. Gerçeklikle alakası yoktur'
 
BAHÇELİ'YE GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU
 
* Bahçeli'yi aradım, kendisine geçmiş olsun dileklerimi ilettim.
 
MISIR'DA DARBE
 
-Darbeyi yapan kişi taraftarlarını meydanlara dökmek istiyor. Mursi hakkında açıklama yapıyor, Hamas ile ilgili görüşmeleriyle ilgili 15 gün hapse mahkum oldu diyor. Dünyanın neresinde böyle bir anlayış var? Hükümet istedikleri ile görüşür. Bu bir cumhurbaşkanıdır. Darbe yapanlar yolsuzlukları ortaya çıkacak diye endişeleri var.
 
TİMES GAZETESİNDEKİ İLAN
 
Bunlar aklını kiraya veren insanlardır. Yüzde 50 oy almış bir partinin genel başkanına diktatör deme densizliğini gösteriyorlar. Sen Recep Tayyip Erdoğan'ı tanıyorsun? Türkiye'yi tanımadıkları için bu haberleri yapıyorlar. Parayla Times kendi sayfasını kiraya veriyor. Biz şu anda Times ile ilgili de hukuki girişimlerde bulunacağız.
 
UEFA KARARLARI
 
Benim için Türkiye'deki bütün takımlar eşittir, ama Fenerbahçe'ye çocukluğumdan beri özel bir muhabbetim var. Tüzel kimlikleri değil bireyleri cezalandırmak doğrudur demiştim. Fenerbahçe'nin 20-25 milyon taraftarı var. Beşiktaş'ın 10-15 milyon taraftarı var. Böyle yaptığınızda kitlenin tamamını cezalandırmış oluyorsunuz. Bunu tasvip etmiyorum. UEFA kararlarını verenler de insan. Kulüplerin boynunda bir testere gibi duran kuralları gelin değiştirelim.
 
aktifhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.