Bolu'da deprem!

Bolu'da deprem!

Bolu'nun merkez Ulumescit Köyü yakınlarında deprem meydana geldi.

Bolu 4.8 şiddetinde depremle sarsıldı. Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre depremin meydana geldi yer Ulumescit Köyü...

Bolu merkez Ulumescit Köyü yakınlarında meydana gelen deprem korkuttu. Kandilli Rasathalesi'nin verilerine göre merkez üssü Ulumescit Köyü olandeprem saat 22.49'da meydana geldi.

İSTANBUL VE ANKARA'DA HİSSEDİLDİ

Ankara ve İstanbul başta olmak üzere çevre il ve ilçelerde de hissedilen deprem sırasında korkuya kapılanlar panik içerisinde evlerinden dışarı çıktı. Deprem Düzce, Karabük ve Bartın’da hissedildi. Bolu’da deprem sırasında paniğe kapılarak pencereden atlayanların olduğu öğrenildi. Depremin ardından en büyüğü 3.2 olan çok sayıda artçı sarsındı meydana geldi.
 
BOLU VALİSİ: CAN KAYBI YOK
 
Yaklaşık 10 saniye süren sarsıntı nedeniyle 1999'da da iki deprem geçiren Bolu ve Düzce'de vatandaşlar sokaklara döküldü. Bolu Valisi İbrahim Özçimen, bir ekibin depremin merkez üssü Ulumescit köyüne gönderildiğini söyledi. "Ekiplerimiz tarafından yapılan kontrollerde ilk aşamada herhangi bir can kaybı ve yaralanma yok" diyen Vali Özçimen, konuyla ilgili araştırmanın sürdürüldüğünü anlattı.

BOLU, ULUMESCİT KÖYÜ

56.20131124235352.jpg

BOLU DEPREM HARİTASI

 bolu.gif

ULUMESCİT KÖYÜ

Bolu merkezine 25 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Engebeli bir coğrafi yapıya sahip olan köyde 53 hane bulunmaktadır.

internethaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.