CHP'de Mansur YAVAŞ Depremi

CHP'de Mansur YAVAŞ Depremi

Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Şükrü Karaca twitter hesabından CHP’nin Ankara adayı hakkında ilginç bir mesaj paylaştı, Muharrem İnce tepki gösterdi.

Şükrü Karaca twitter’dan paylaştığı mesajında “Değerli dostum güzel halk adamı Mansur Yavaş Ankara’ya hayırlı olsun” dedi.

 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun en yakınındaki isimlerden biri olan Karaca’nın attığı bu mesaj, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına Mansur Yavaş’ı aday göstereceği şeklinde yorumlandı.

Beypazarı’nın eski belediye başkanı Mansur Yavaş 2009 seçimlerindeMHP’den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olmuş ve aldığı yüzde 27 oy oranı ile dikkatleri çekmişti.

İNCE’DEN TEPKİ
Adı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile anılan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Muharrem İnce, atılan tweetlere tepki gösterdi. Muharrem İnce twitter’dan şu mesajlarıyazdı:

  • 1- Adaylık önemli değil partimi düşürdükleri duruma üzülüyorum. Partinin adayını danışman twitter’dan açıklıyor! şu anda o tweet yok!
  • 2- Eski partisini CHP’lileşmekle suçlayan bir kişi CHP’den aday olup olmamayı düşünecekmiş! kendisine ısrarlı teklifler varmış!
  • 3- Israrlı teklifler olduğunu yazdığı tweet de yok meydanda! Partimize de, Cumhuriyet’in başkenti Ankara’ya da yazık oluyor.
  • 4- Amaç parti tabanını sağlam tutup diğer partilerin tabanına güven vermek olmalıdır.
  • 5- Kendi partisinden, başka partilerden aday olamayanı aday yapmakla olmaz bu işler!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.