CHP'nin Kalesinde Gövde Gösterisi

CHP'nin Kalesinde Gövde Gösterisi

İzmir'de halka hitap eden Köşk adayı Erdoğan, "3 yaşındaki çocuk güm gümbür İstiklal Marşı'nı okuyor. Ama İthal aday İhsanoğlu okuyamıyor." dedi.

Balıkesir mitinginin ardından CHP'nin kalesi olarak bilinen İzmir'de Gündoğdu Meydan'ında düzenlenen mitingi katılan Köşk adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan halka hitap etti.

Erdoğan, "İzmir'de halka hitap eden Köşk adayı Erdoğan, "3 yaşındaki çocuk güm gümbür İstiklal Marşı'nı okuyor. Ama İthal aday İhsanoğlu okuyamıyor." dedi.

"BU ADAYA NASIL OY VERECEKSİNİZ?"

Başbakan, "3-4 yaşındaki çocuklar İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını da gümbür gümbür okuyor. Dedim ya bu aday ithal diye, sizlere sesleniyorum böyle bir adayın peşinden nasıl gideceksiniz. Değerlerimize bu kadar saygısız bir adama nasıl oy vereceksiniz." diye konuştu.

İşte Başbakan Erdoğan'ın İzmir mitingindeki açıklamalarından satırbaşları:

"SELAM SANA İZMİR"

"Efeler Diyarı, Ege'nin İncisi İzmir'i selamlıyorum. İzmir'de 16 Mart'ta tüm dünyanın gıpta ile izleyeceği bir miting yaptık. Çalışmalarımızı devam ettirip gelecek seçimde inşallah İzmir'i AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız.

"NE PİSLİKLER ORTAYA DÖKÜLDÜ"

Biz devletin içinde paralel devlet kurmak isteyenlere gereken dersi hukuk içinde veririz. Ne pislikler ortaya döküldü, herkesi kaydetmişler. Utanmadan sıkılmadan biz haram yemedik diyorlar. Bunlar haramı amuduyla götürdüler. İnsanların mahremlerine girmişsiniz, millete ihanet etmişsiniz.

"ALLAH DÜŞMANINI BİLE HAYIRILISINI VERSİN"

Bu Kılıçdaroğlu bu kasetler sayesinde CHP'nin başına geldi. Kaset genel başkanı oldu. Ofisime böcek yerleştirdiler. Beni öyle dinlediler. Allah düşmanın bile hayırlısını versin. 30 Mart'ta gereken cevabı milletten aldılar ama hala uslanmadılar. Bu seferki seçim içib Pensilvanya adayı çıkardılar. Bu monşer aday CHP'nin MHP'nin değil Pensilvanya'nın adayıdır. Bu aday Türkiye'yi de Türkiye'deki sorunları da bilmez ithal birisidir.

"3 YAŞINDAKİ ÇOCUK OKUYOR İTHAL ADAY OKUYAMIYOR"

3-4 yaşındaki çocuklar İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını da gümbür gümbür okuyor. Dedim ya bu aday ithal diye, sizlere sesleniyorum böyle bir adayın peşinden nasıl gideceksiniz. Değerlerimize bu kadar saygısız bir adama nasıl oy vereceksiniz. Bunun amiri de aynı bunun gibiydi (Kılıçdaroğlu) Ankara meydanlarında dolaşırken Bozkurt işareti yapıyordu. Bunların iktidarla ilgili dertleri yok, bunlar oturdukları koltuktan kalkası yok.

"BU ADAYI MİLLETE DAYATAMAZSIN"

Ne diyor CHP Genel Müdürü, tıpış tıpış gideceksiniz oy vereceksiniz. Sana bu adayı dayatmış olabilirler ama sen bu adayı millete dayatamazsın. İzmir tıpış tıpış değil kendinden emin olarak sandığa gidecek. Menderes'in şehri kararını verecek.

"İZMİR DAYATMALARA BOYUN EĞMEZ"

İzmir istiklal mücadelesinin sembolü değil ayrıca istikbal mücadelesinin de sembolüdür. İzmir dayatmalara boyun eğmez. İzmir CHP'nin tek parti dönemi baskılarını iliklerine kadar aşamış bir şehirdir.

"ESKİ MUHALEFET GERİDE KALDI"

Eski Türkiye'nin eski kafalı muhalefetini artık geride bırakacağız. Yaşam tarzları üzerinden korkutarak siyeset yapanlara aldanmayacağız. Bu ülkede cumhurbaşkanı olacaksan önce tek millet anlayışını kabuk edeceksin."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.