Eğitimcileri Töhmet Altında Bırakan DAL'a Tepki: İdrak yolları enfeksiyonu...

Eğitimcileri Töhmet Altında Bırakan DAL'a Tepki: İdrak yolları enfeksiyonu...

Türkiye Özel Okullar Derneği Başkanı Nurullah Dal’ın öğretmenleri ve eğitim sendikalarını okulların açılmamasından sorumlu tutmasına Memur Sen genel Başkanı Ali YALÇIN'dan sert tepki geldi

Türkiye Özel Okullar Derneği Başkanı Nurullah Dal’ın öğretmenleri ve eğitim sendikalarını okulların açılmamasından sorumlu tutmasına Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan sert tepki geldi.

Ali Yalçın: "Kendi ticari kazancı ve geleceği için herkesi karalaması, eğitimcileri ve sendikaları töhmet altında bırakması idrak yolları enfeksiyonu göstergesidir." dedi.

Genel Başkan Ali Yalçın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Türkiye Özel Okullar Derneği Başkanı Nurullah Dal’ın öğretmenleri ve eğitim sendikalarını okulların açılmamasından sorumlu tutması tam bir akıl tutulmasıdır.

Kendi ticari kazancı ve geleceği için herkesi karalaması, eğitimcileri ve sendikaları töhmet altında bırakması idrak yolları enfeksiyonu göstergesidir.

Eğitimci olduğu sanılan birinin kendi ticari kaygıları için masum insanları suçlaması, bu cehaleti ortaya koyacak kadar gözünü karartması, vahşi kapitalizmin bir başka yüzüdür.

Öğrenci, veli, öğretmen ve halk sağlığını herşeyin önüne koymak, kamu sorumluluğudur. Eğitim için önşartın sağlıklı bir toplum olduğu ilkesinden hareket etmek, muhalefet değil sorumluluğun gereğidir.

Sn.Dal’ın açıklamaları taşıdığı ünvanın sorumluluğu ile uyuşmamaktadır. Dal,öncelikle salgınla ilgili kararları öğretmenlerin almadığını bilmeli.İtham ettiği öğretmenlerden ve sendikalardan da özür dilemelidir."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.