Erdoğan, Danıştay törenini terk etti

Erdoğan, Danıştay törenini terk etti

Başbakan Erdoğan, Türkiye Barolar Birliği Başkanı'na tepki gösterip Danıştay toplantısını terk etti.

Danıştay'ın 146. kuruluş yıl dönümü ve "Danıştay ve İdari Yargı Günü" nedeniyle Danıştay Konferans Salonu'nda düzenlenen törene katılan Başbakan Erdoğan, TBB Genel Başkanı Feyzioğlu'nun konuşmasının uzamasına ve Van depremiyle ilgili sözlerine tepki göstererek salonu terk etti.

Başbakan Erdoğan, Barolar Birliği Başkanı'na çok sert tepki göstererek salonu terk etti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de Erdoğan ile beraber salonu terk etti.

Danıştay'ın 146. Yıldönümü töreninde Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun kürsüde konuştuğu sırada ayağa kalkan Başbakan Erdoğan, "Van depremi sonrasında neler yapıldığını bilmiyorsunuz, sizin yaptığınız edepsizliktir" deyip salonu terketti.

Feyzioğlu'nun konuşmasının siyasi olduğunu belirten Başbakan, Barolar Birliği Başkanı'nın konuşması devam ederken yerinden kalktı. Çok sinirlenen Başbakan Erdoğan'ın yanında Gül de vardı.

Başbakan daha sonra hızlıca salonu terk etti.

Bu sırada Cumhurbaşkanlığı korumaları da Gül törenden ayrılana kadar hiçbir Danıştay üyesinin salondan ayrılmasına izin vermedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.